Špičkové hodinky Amazfit Falcon s titanovým tělem unikají na videu

aktualizováno
Špičkové hodinky Amazfit Falcon s titanovým tělem unikají na videu
Fotografie: Michal Pavlíček, mobilenet.cz
  • Ve výbavě se objeví GPS či velká 4GB paměť
  • AMOLED displej nabídne jemné rozlišení
  • Zaujme odolnost do 20 ATM
  • Představí se zřejmě 13. října

Aktualizováno 5. 10. 2022

Amazfit ještě v letošním roce neřekl poslední slovo a v rukávu má hodinky pro skutečně náročné uživatele. Původně se o nich hovořilo jako o modelu Vienna, ale dle gsmarena.com půjde o Amazfit Falcon. Dnes se můžeme podívat na dvě videa, která nám hodinky pro náročné sportovce ukazují. První video přibližuje prodejní balení a systém hodinek.

Druhé video dává možnost nahlédnout pod pokličku sportovních režimů a další výbavy modelu Falcon, který by dle všeho měl svou výbavou stát nad dnešními hodinkami T-Rex 2. Oficiální představení má proběhnout 13. října.

Původní informace z 5. 5. 2022

Amazfit se připravuje na příchod nových chytrých hodinek. Gsmarena.com získala od anonymního zdroje první informace a rendery chytrých hodinek Vienna. Ty by mohly zaujmout všechny, kteří hledají elegantní styl a současně chytré funkce. Tělo modelu Vienna by mělo být vyrobeno z titanu, zatímco sklíčko displeje má být safírové. Samotný AMOLED displej má úhlopříčku 1,28" a jemné rozlišení 416 × 416 pixelů.

Amazfit Vienna

Chystané hodinky se údajně pochlubí odolností až do 20 ATM, což znamená, že se s nimi můžete bez obtíží potápět. Po hardwarové stránce se hovoří o 32MB operační paměti a 4GB interním úložišti. Praktický bude i čip GPS pro zaznamenání vaší polohy při sportovních aktivitách. Trumfem hodinek by mohla být i baterie s kapacitou 500 mAh, díky které by se výdrž měla běžně pohybovat kolem 14 dnů.

Amazfit Vienna bychom se měli dočkat zkraje letošního léta, avšak termín představení prozatím nebyl potvrzen.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze