Pro opravdové drsňáky, Amazfit chystá chytré hodinky T-Rex Pro 2

3
Pro opravdové drsňáky, Amazfit chystá chytré hodinky T-Rex Pro 2
Fotografie: Amazfit
  • Robustní tělo hodinek doprovodí i i odolnost do 10 ATM
  • Silná baterie by měla oslnit až 24denní výdrž
  • AMOLED displej bude lákat na vysoký jas

Značka Amazfit finišuje přípravy příchodu chytrých hodinek T-Rex Pro 2, což naznačují úniky renderů, které gsmarena.com poslal anonymní zdroj. Na nich můžeme vidět tradičně vysoce odolné a obrněné hodinky, které mají chráněný displej, plní vojenskou certifikaci MIL STD-810G a dokonce se s nimi lze i potápět, protože mají odolnost do 10 ATM.

Amazfit T-Rex Pro 2

Tělo hodinek má být z plastové a 1,39" AMOLED panel chráněn odolným sklíčkem. Displej vás potěší i jemným rozlišením 454 × 454 pixelů a vysokým jasem až 1 000 nitů. Amazfit přidá také aktualizovaný biometrický senzor BioTracker 3.0 PPG pro měření srdeční frekvence a okysličené krve. Dostane se rovněž na barometr či senzor okolního světla. Chystaným hodinkám nemá chybět ani GPS.

Amazfit T-Rex Pro 2

Lákadlem bude i baterie s kapacitou 500 mAh, která slibuje až 24 dní výdrže. Běžně se však výdrž při intenzivním používání má pohybovat kolem 10 dnů. Očekává se, že uvedení chytrých hodinek Amazfit T-Rex Pro 2 proběhne zkraje letošního léta.

Diskuze ke článku
Miloš Machotka
Miloš Machotka
Nějak se Vám povedlo smíchat dva modely hodinek dohromady. Větší plastové T-Rex Pro 2 a menší titanové Vienna viz původní článek na gsmarena.
Jinak ty titanové vypadají dost dobře...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze