Chatovat přes Skype je nyní možné bez instalace samotného programu

Propojování služeb u Microsoftu prošlo další fází. Nově můžete přistupovat ke svým Skype kontaktům skrze webové rozhraní služby Outlook bez nutnosti instalace jakéhokoliv programu.

Přístup ke službám Microsoftu nevede pouze jednou cestou. Zvolit si můžete aplikaci, nebo zůstat věrni webovému rozhraní. Cesta začíná na adrese Outlook.com, kde se přihlásíte pod svým uživatelským jménem u Microsoftu. Po přihlášení máte k dispozici všechny služby, které máte navzájem propojené. Doposud to mohl být třeba Google či Facebook, přičemž v obou případech samozřejmě fungoval chat. Nyní nově přibývá i Skype.

Skype přes Outlook.com

Ten již nějaký ten pátek patří Microsoftu, ale doposud bylo nutné mít nainstalovanou aplikaci. Nyní již stačí jen provázat oba účty a následně již v seznamu kontaktů vidíte i ty, které máte ve Skypu. Potěší, že můžete využívat nejen textovou komunikaci, ale v případě Skypu fungují i hovory a videohovory.

Diskuze ke článku
Petr Kolařík
Petr Kolařík
Musím říct, že přes OneDrive to už funguje nějakou dobu. Outlook nepoužívám, ale předpokládám, že to bude podobné.
tomas
Fakt praktická vec, od googlu som prešiel na služby microsoftu a nemôžem si sťažovať :)
Ales
Tak jo , diky vse za nadherne a rozmanite komentare. Ted k tematu - vite nekdo o nejake jine nahrade skype co se da pouzivat na androidu? Nebo zkousel se na to webo rozhrani prihlasit z mobilu? Ta priserna ofiko apka na android je strasne narocna na baterii....
Marek Gabík
Marek Gabík
Tak chatovat a dokonce volat na skype přes outlook můžu už nějakou dobu. Uznávám že nevím jak s tím voláním ale chat funguje už pár týdnů alespoň u mně.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze