Skype pro Windows 10 je konečně venku v plné verzi

11

Je to oficiální. Americký Microsoft již vyladil svou komunikační aplikaci Skype natolik, že ji mohl oficiálně vypustit a odebrat přídomek Preview. Aktuálně by tak měla být plně funkční pro běžné používání.

Skype

Americký softwarový gigant Microsoft vypustil univerzální aplikaci Skype pro běžné uživatele, kteří mají aktuální verzi systému Windows 10. Nově už se nemusíte obávat případných nedodělků ve verzi Preview. Novou verzi snadno poznáte dle číselného označení, které musí být 11.13.115.0. Kromě toho přidal Microsoft také několik novinek.

TIP! Microsoft chystá vlastní obchod s e-knihami pro Windows 10

Například jde o podporu funkce Skype SMS. Ta uživatelům umožní přímo skrze aplikaci zasílat a přijímat SMS zprávy, jejichž cena se bude uživateli odečítat z přednabitého kreditu. Dílčí změny se projevily také v samotném rozhraní aplikace. Objevily se klávesové zkratky pro odesílání zpráv a změnil se vzhled aplikace při videohovorech. Současně máte možnost při videohovoru přepínat fotoaparáty nebo mikrofony. Uživatelé také jistě využijí možnost prohledávat chaty za účelem nalezení konkrétní zprávy.

Stáhnout Skype

Google Play (zdarma) App Store

Zdroje: mspoweruser.com

Diskuze ke článku
Joshi
Tak tomu už nikdo nemůže věřit. Plná verze to byla než to m$ koupil od te doby je to už jen beta :-D
Petr
On jeste nekdo dnes pouziva Skype?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze