Microsoft představil Skype Insider: náhled do budoucnosti aplikace

4

Microsoft představil nový projekt Skype Insider. Po vzoru Windows Insider si tak také uživatelé mohou vyzkoušet budoucí novinky, které si pro ně vývojářský tým připravil ještě před oficiální aktualizací.

Skype

Program Windows Insider slaví jistě úspěch. Nejen vývojáři, ale kterýkoli uživatel tak dostane nejnovější aktualizace, které si může vyzkoušet ještě před samotným nasazením. Nejeden uživatel toho využil a Microsoft navíc využil připomínek „insiderů“ k tomu, aby Windows vylepšil. Není tak divu, že tu samou politiku nasazuje i na oblíbenou komunikační aplikaci Skype.

TIP: Microsoft učí Cortanu správně zdravit, patent už je dávno na světě

Skype Insider je prozatím k dispozici pouze v beta verzi a funguje identicky jako Windows Insider. I vy si tak můžete vyzkoušet nejnovější funkce Skypu ještě před samotným oficiálním vydáním aktualizace. Program je nastaven tak, abyste mohli odesílat Microsoftu zpětnou vazbu a tím zlepšovat vývoj daného nástroje či funkce.

Přihlášení do prozatímní beta verze je stejně jednoduché, jako je to v případě Windows Insider. Na stránkách projektu zadáte informace o svém profilu na Skypu a už jen čekáte na novinky. Prozatím funguje Skype Insider beta pouze pro PC. Všechny podrobné informace o programu Skype Insider si můžete přečíst na oficiálních stránkách.

Stáhnout Skype

Google Play (zdarma) App Store

Zdroje: mspoweruser.com, community.skype.com

Diskuze ke článku
Kuba
Mobilenet nějak ignoruje novinku, že ze Skype preview už jdou posílat sms z počítače. To je docela fajn novinka a ani nemusíte být insider. Nebo jsem to tu přehlédl?
jklejna58
Já mám Samsung a tam insider nemáme.
Joshua
No ja mam pocit ze delam beta testera uz od dob co skyp koupil ms... Microsofte uz by bylo vhodne vydat prvni stabilni verzi!!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze