Skype nově umožňuje pohodlné posílání peněz přes PayPal

8
Skype nově umožňuje pohodlné posílání peněz přes PayPal
  • Aplikace Skype nově umožňuje posílat peníze přes PayPal přímo v konverzacích
  • Používání je velmi jednoduché, avšak funkce bude k dispozici zatím jen ve 22 zemích a Česká republika mezi nimi bohužel není
  • Aktualizace se začíná šířit pro Android i iOS už dnes

Společnosti PayPal a Skype uzavřely významné partnerství, díky kterému budou moci uživatelé posílat peníze přes PayPal přímo prostřednictvím mobilní aplikace Skype. Funkce s názvem Send Money (Poslat peníze) bude nejprve k dispozici „jen“ ve 22 zemích a aktualizace se začíná šířit již dnes jak pro Android, tak pro iOS.

Celé to bude fungovat co nejjednodušeji. Zkrátka pošlete peníze přímo ve vaší konverzaci a bez nutnosti otevřít internetový prohlížeč. Stačí swipenout doprava v konverzaci a klepnout na tlačítko Send Money. Při prvním použití této funkce přitom budete dotázáni na potvrzení vaší polohy. Před tím však budete muset samozřejmě propojit váš PayPal účet s vaším Skype profilem.

Skype

Takto si budou moci peníze posílat uživatelé v Rakousku, Belgii, Kanadě, Kypru, Estonsku, Finsku, Francii, Německu, Řecku, Irsku, Lotyšsku, Lucembursku, Maltě, Nizozemsku, Portugalsku, San Marinu, Španělsku, Slovinsku, Slovensku a samozřejmě ve Spojených státech a Británii. O Česku zatím nepadlo ani slovo.

Sluší se také zmínit, že pokud budete posílat peníze do zahraničí, nebude podle Microsoftu s převodem měny žádný problém.

Stáhnout Skype

Google Play (zdarma) App Store

Zdroj: blogs.skype.com, paypal.com, phonearena.com

Diskuze ke článku
ANO
Microsoft me udivuje .... pro nejvetsi a hlavne pro svoji platformu windows to nevyda prioritne. Cim ti lidi v microsoftu mysli??? Je vyslovene smutne, ze treba nevydavaji mobilni aplikace primarne pro svoji platformu, zvlast kdyz se furt chlubi ruznyma toolama, pro jednoduchou migraci z jinych platforem na windows (treba islandwood). V prve rade by meli udelat aplikaci pro sve UWP, uz jenom aby vyvojarum rekli, ze tomu sami veri. A oni to vydaji pro nejaky lagroid a ios .... dokonce snad i na chromych boocich to bude driv nez na jejich surfacech a miliardach pocitacu s windows .... fakt pitomci a ubozaci .... to uz se neda byt slusny ....
Pesedm
Nedávno:
Platba přes PaypPal kurz Euro 27,3
Platba kartou Equabank přímo 26,2
Durus
Microsoft sa zvija v akejsi agonii. Skype na androidu je uz nepouzitelny, (ako vobec niekto mohol vypustit tak tragicku aktualizaci pre Android 7.x mi ani hlava nebere) a uz vobec by som takemuto tymu nezveril svoje peniaze. Z MS obrovsky kolos v ktorom sa schovava tlupa mentalne postihnutych tlaceniek a je nadovsetko zrejme, ze tie tlacenky ziskavaju docela slusny vliv.
VERSE
požiadajte nech sem pridajú aj CZK

https://verse.me/en/

Hey! Try Verse using my code 3P9GJ7 and we'll both get €5.00 when you transfer €50.00! Redeem it at http://joinverse.com/download


promo kód je pre prvých 5 záujemcov...mali by dať aj Vám promo kód



Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze