Byl vyfotografován prototyp Oppo Find X6

Byl vyfotografován prototyp Oppo Find X6
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Od představení předchůdce uplynul téměř rok
  • Oppo už testuje nástupce
  • Zaujme především výbavou pro fotografování

Od představení Oppo Find X5 uplynul skoro rok, a tak už se spekuluje o jeho nástupci. Na čínské sociální síti weibo.com byly zveřejněny rovnou obrázky prototypu modelu X6, který tak prochází testováním a jeho uvedení je otázkou několika týdnů.

Podrobnější specifikace zatím nejsou známé, ale mnoho lze vyčíst ze samotného designu. Model Find X6 má zakřivený displej s malým otvorem pro selfie kameru, zatímco na zadní straně se nachází masivní obdélníkový ostrůvek fotoaparátu. Ostrůvek fotoaparátu je tak velký, že při položení na rovnou plochu se telefon naklání.

Ostrůvek pro fotoaparáty je skutečně nepřehlédnutelný.

Důvodem bude nepochybně špičková výbava pro fotografování. Hlavní fotoaparát s rozlišením 50 megapixelů bude vybaven 1" snímačem Sony IMX989 s ekvivalentní ohniskovou vzdáleností 23 mm. Očekáváme také 50Mpx ultraširokoúhlý modul (IMX 890) a teleobjektiv IMX 766/IMX 890 s trojnásobným optickým zoomem. Model Find X6 Pro bude uveden na trh nejspíše s čipovou sadou Snapdragon 8 Gen 2, zatímco základní Find X6 dostane čipovou sadu SD 8+ Gen 1.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze