Browser v novém Nexusu je rychlík, překoná iPhone 4S? (video)

7

Podívejte se na srovnání rychlosti prohlížení internetu mezi nejnovějším Google telefonem Samsung Galaxy Nexus, Android bestsellerem Galaxy S II a nejnovější verzí legendárního iPhonu, telefonu který svou rychlostí změnil mobilní svět.

Samsung Galaxy Nexus je v současnosti jedním z nejvybavenějších mobilních telefonů napříč všemi platformami. Jedním z velkých očekávání, které jsou na jeho bedra kladeny, je i schopnost díky novému prohlížeči poskytovat opravdu rychlé a kvalitní prohlížení internetu. Ve videu ze serveru pocketnow.com níže uvidíte, jaké nové možnosti skrývá prohlížeč v Androidu 4.0. Jde například o nové tabulkové rozhraní, lepší zobrazení přes celou obrazovku procházení, lepší výkon a další výhody.

Bitva na ostří nože, to je porovnání webových prohlížečů těchto tří smartphonů
Tip: přečtěte si také článek - Srovnání dvoujader: Optimus 2X vs. Sensation vs. Galaxy S II (1. díl)

K dispozici jsou také některé nové funkce, které jsou známy již z tabletového Androidu 3.x Honeycomb, a to třeba tzv. rychlé ovládání, které díky listování palcem do stran umožňuje snadné vyvolání adresního řádku, záložek, menu a další. Nejzajímavější je ale na celém videu porovnání rychlosti prohlížení webových stránek a dalších parametrů týkajících se komfortu při surfování na webu na Samsungu Galaxy Nexus, iPhonu 4S a Samsungu Galaxy S II, tedy opravdovými králi mezi dnešními mobily. Tipněte si, kdo bude nejrychlejší, Safari na iPhonu, Opera mobile na Samsungu Galaxy S II a nebo nový Android 4.0 Ice Cream Sandwich Browser na zbrusunovém google phonu Samsung Galaxy Nexus?

A co na toto srovnání říkáte vy? Podělte se s námi o svůj názor v diskuzi pod článkem.

Video

Zdroje: pocketnow.com

Diskuze ke článku
tombstone
To musí být hodně rychlý rychlík, až se mu z toho i protáhlo do y
David B.
Nexus je setsakramensky rychlý. Moje jasná volba.
somar
S2 byl nejpomalejsi protoze musel stahovat flash data, atimco ani iphone ani nexus flash nepodporuje takze proto byl pomalejsi
doro
Tobe toho ale unika vic :D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze