30 GB dat za 300 Kč? Zajímavou akci přináší i virtuál BLESKmobil

30 GB dat za 300 Kč? Zajímavou akci přináší i virtuál BLESKmobil
Fotografie: Michal Pavlíček, mobilenet.cz
  • Akční nabídka může platit až do konce letošního roku
  • Podmínkou je aktivace balíčku nejpozději do konce září
  • Data lze využít v ČR i po celé EU

Mobilních dat není nikdy dost. Nepřekvapí proto zájem o různé speciální nabídky, jako je například Datamánie od O2 či obdobná nabídka od T-Mobilu, po které se jen zaprášilo. Za zmínku tak nyní stojí letní nabídka našeho nejstaršího virtuálního operátora BLESKmobil, která je sice skromnější, ale přesto ji lze označit minimálně za zajímavou, a to zejména pro uživatele, kteří hledají například slušnou porci dat na letní měsíce.

Bleskmobil

V nabídce virtuálního operátora figuruje několik datových balíčků, přičemž ten nejvyšší nabízí měsíčně 30 GB za 599 Kč. V rámci letní nabídky však operátor přichystal slevu ve výši zhruba 50 % a lze jej nyní využívat za mnohem příznivější cenu 299 Kč. Podmínkou je aktivace balíčku nejpozději do 30. září letošního roku. Následně se vám balíček se slevou bude v případě dostatečného kreditu automaticky obnovovat až do 31. prosince 2023.

V průběhu léta balíček můžete dokonce i opustit a poté se k němu opětovně vrátit. Pro využívání až do konce roku je jen nutná již zmíněná aktivace nejpozději poslední zářijové den. Při využívání se můžete spolehnout i na podporu 5G, ačkoliv rychlost dosahuje maximálně 150 Mb/s. Datový balík 30 GB můžete využívat nejen v České republice, ale také kdekoliv v rámci Evropské unie, což se samozřejmě během letních měsíců a dovolených hodí.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze