Assassin's Creed a další skvělé hry zdarma

FreeBox
1
Assassin's Creed a další skvělé hry zdarma
  • Na tento víkend máme připraveno závodění, ale také bojování
  • Překvapí nás také jednoduchá postřehovka Assassin's Creed
  • FreeBox pravidelně přináší čtveřici zajímavých her zdarma

Někomu začínají zkoušky, dalším se pomalu blíží konec roku a pro jiné nastává období jako každé jiné, akorát teplejší. Tak či onak, na dobrou hru si člověk najde čas vždy, ať už mezi učením nebo při zahánění nudy či stresu. FreeBox vám jako obvykle přináší čtveřici titulů, které si stáhnete zcela zdarma. Začneme u závodění, ze kterého dostanete závrať, dva zastávky věnujeme akci, a nakonec vyšplháme na vysokou věž jako zabiják Altair.

FreeBox #203 – skvělé hry zdarma

Vertigo Racing

Tato hra se na mobilenetu objevuje vcelku pravidelně a pravidelně se na ni ptáte. Mnohokrát jsme ji totiž hráli v našich videorecenzích telefonů. Pokud ji tedy stále hledáte, už nemusíte. V této zvláštní závodní hře se pokusíte dojet co nejdál a benzín bude vaším nejcennějším zdrojem. Zároveň musíte i trochu řídit, abyste nebourali nebo nevyletěli z trati. Neustále také budete auta vylepšovat, což vás vždy posune o kousek dál.

Vertigo Racing

Zdarma hru stáhnete jen pro Android, verze pro iOS stojí 25 korun. V minulosti zdarma byla i tam.

Stáhnout Vertigo Racing

Google Play (zdarma) App Store

Smashy Duo

Chtěli jste si někdy zahrát tenis proti zombíkům? Důraz této hry je kladen na dvojhru, což znamená nejen dvojici hrdinů, ale také ovládání dvěma prsty, kdy každá strana náleží jednomu. Hraje se samozřejmě na postřeh a co nejdelší výdrž při neustálém zrychlování. Hlavní zábava přichází právě s dvojicemi, ať už to jsou Gonegal a Dumberdoll nebo Jon a Danny.

Smashy Duo

Stáhnout Smashy Duo

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Retro Shooting 2018

Dnešní třetí hra vás asi ničím nepřekvapí. A to je možná nakonec dobře. Je totiž zcela čistým zástupcem žánru Shoot 'em up. Ujmete se vesmírné rakety, která se snaží najít cestu nepřehlednou změtí projektilů a u toho postřílet co nejvíc nepřátelských lodí. Nechybí samozřejmě trvalé vylepšování i sbírání náhodných bonusů. To vše v retro pixelové 3D grafice.

Retro Shooting 2018

Stáhnout Retro Shooting 2018

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

The Tower Assassin's Creed

Nakonec tu máme jedno prazvláštní spojení. Assassin's Creed je mega-úspěšná série, která se dočkala i vlastních inkarnací pro telefony. Tentokrát však slaví výročí ve spojení s Ketchapp a jejich jednoduchou postřehovkou o stavění věže. Je to stále stejná hra, akorát si k ní přidejte populární téma, odemykání postav, více prostředí, a navíc taky skákání z věže na závěr každé hry.

The Tower Assassin\'s Creed

Stáhnout The Tower Assassin's Creed

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Podívejte se také na starší díly seriálu FreeBox, které běžně vydáváme v pátek ráno, abyste celý víkend měli co hrát. Najdete v nich přesně čtyři hry, přičemž na své by si měl přijít snad každý, ať už vás zajímá hraní akčnější či hloubavější nebo hledáte hry velké a grandiózní, či spíše krátké a oddechové.

Partnerem pořadu Freebox je Xiaomi-Czech.cz, Witty Trade s.r.o. a model Xiaomi Redmi 5 Plus s velkou baterií pro všechny hráče.
Diskuze ke článku
Janek
Pokud odmitnete přístup ke kontaktům pak pak Assassin's Creed padá, padá a zase padá. Takže odinstalovat.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze