Prvotřídní strategie, skládání origami a další skvělé hry zdarma

FreeBox
1
Prvotřídní strategie, skládání origami a další skvělé hry zdarma
  • Nejprve zabrousíme do povědomé strategie, která nabídne budování i válčení ve skvělém zpracování
  • Dále se zavrtáme pod zem a nakonec si zaskládáme origami
  • FreeBox přináší zajímavé hry zdarma pro Android i iOS

V dnešním dílu nás čeká parádní strategie, ale také provrtávání země a skládání origami. Vítejte u FreeBoxu.

FreeBox #230 – Skvělé hry zdarma

Hexonia

Hexonia hezky vypadá a na první pohled je mi hra nějaká povědomá. Aby taky ne, když jde o téměř přesnou kopii hry Polytopia, kterou jsem tu již mnohokrát doporučoval. Pár změn ve vylepšeních nebo dostupných budovách tu přeci jen najdete a pokud máte zmíněnou hru ohranou, určitě můžete zkusit trochu jinou variaci. Zpracování je perfektní, ovládání také a pokud neřešíte originalitu nebo kopírování, určitě hru zkuste.

Hexonia

Stáhnout Hexonia

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Drilla

Pokud na strategii a přemýšlení nemáte úplně náladu, třeba by vás zabavila hra o dolování. V té jen pozorujete svůj vrták, klepáním do displeje sbíráte suroviny a hlavně vylepšujete stroj. Díky tomu dolujete rychleji a získáváte více materiálu. Principy hry jsou navzájem úzce propojeny, a když si nedáte pozor, do obrazovky můžete zírat hodiny.

Drilla

Stáhnout Drilla: Mine and Crafting

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Origame

Origami jsem nikdy neskládal, protože mi to příliš nešlo. Titul Origame po vás však chce úplně základy, v prvních úrovních stačí párkrát přehnout papír a je to. Díky tomu se postupně naučíte, jak některých tvarů docílit. Za nasbírané mince si pak odemykáte nové vzhledy papíru. A to je vlastně všechno. Je to relaxační hříčka, která mě vážně potěšila.

Origame

Stáhnout Origame

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Podívejte se také na starší díly seriálu FreeBox, které běžně vydáváme v pátek ráno, abyste celý víkend měli co hrát. Najdete v nich vždy alespoň tři hry, přičemž na své by si měl přijít snad každý, ať už vás zajímá hraní akčnější/hloubavější, velké a grandiózní, nebo spíše krátké a oddechové.