Napínavá hra se smrtí nebo létající tučňák

FreeBox
Napínavá hra se smrtí nebo létající tučňák
  • Ponořte se do temné adventury plné tajemných postav a náročných rozhodnutí
  • Nadále potkáte dvě zábavné létající postavy, tučňáka a Avu
  • FreeBox přináší tipy na zajímavé hry zdarma

Vítám vás u FreeBoxu, kde si ukazujeme zajímavé hry zdarma. Dnes nás čeká napínavá adventura, ale i hodiny letectví.

FreeBox #233 – Skvělé hry zdarma

7 Days

Probudíte se a nepamatujete si zhola nic. Zjistíte, že jste po smrti a máte jedinečnou příležitost se vrátit k životu. Aby se vám to povedlo, musíte projít testem. Nejste však jediní a brzy se ukáže, že to nebude tak snadné. Textová adventura 7 Days má opravdu pohlcující příběh. Jediným problémem je, že herní čas vám pomalu dochází a pro pokračování musíte zaplatit. Na druhou stranu, v tu chvíli asi budete vědět, jestli vás to baví nebo ne.

7 Days

Stáhnout 7Days!: Decide your story

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Ava Airborne

Ava se zrodila k létání. Snaží se doletět co nejdál, získat u toho co nejvíc zkušeností a při troše štěstí i něco cukrátek. Hra je to v zásadě jednoduchá. Letíte kupředu, vyhýbáte se překážkám a využíváte různých bonusů, abyste pokořili rekord. Za nasbírané sladkosti si následně můžete nakoupit nové dopravní prostředky.

Ava Airborne

Stáhnout Ava Airborne

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Bouncemasters!

Tento tučňák sice létat neumí, ale moc po tom touží. Snaží se dostat ke své milé a pomoci mu má medvěd s basebalovou pálkou. Dobrý odpal ale stačit nebude. Pro pořádný výsledek se potřebujete odrazit od povalujících se mrožů, trefit nějaký bonus a ideálně nakoupit i pár vylepšení. Podobné hry tu jsou opravdu dlouho, ale tato se pyšní skvělým zpracováním a humornou grafikou.

Bouncemasters!

Stáhnout Bouncemasters!

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Podívejte se také na starší díly seriálu FreeBox, které běžně vydáváme v pátek ráno, abyste celý víkend měli co hrát. Najdete v nich vždy alespoň tři hry, přičemž na své by si měl přijít snad každý, ať už vás zajímá hraní akčnější/hloubavější, velké a grandiózní, nebo spíše krátké a oddechové.


Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze