Nemotorný fotbal, trable středověku a další skvělé hry zdarma

FreeBox
Nemotorný fotbal, trable středověku a další skvělé hry zdarma
  • Představte si postavu jen s nohou a hlavou, to je totiž vše, co správný fotbalista potřebuje
  • Dále se vydáme do středověku zápasit s hlemýždi a nakonec zachráníme vesmírnou kolonii
  • FreeBox přináší tipy na zajímavé hry zdarma pro Android i iOS

V dnešním FreeBoxu si zahrajeme fotbal, ale také přežijeme středověk a zachráníme vesmírné kolonie.

FreeBox #231 – Skvělé hry zdarma

Head Ball 2

Každý má rád fotbal. No, to asi pravda nebude, když ho ani já nemusím. Ale hru Head Ball 2 jsem si tedy opravdu užil. Proti sobě stojí jen dva hráči a snaží se vstřelovat góly do soupeřovi branky. A mají vše, co správný fotbalista potřebuje – nohu a hlavu. Protivníka se snažíte překvapit šikovnou hlavičkou či třeba nečekanou přízemní střelou. Nechybí odemykání nových hráčů, kosmetických doplňků, postupování po úrovních i speciální schopnosti.

Head Ball 2

Stáhnout Head Ball 2

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Marginalia Hero

Toto je hra, která šálí svým vzhledem. Ač to na první pohled nevypadá, snadno by se mohla zařadit do portfolia her od Ketchapp. V zásadě jen klepáte do displeje ve správný čas. Na druhou stranu hra využívá netradiční vizuální styl evokující středověk. Stejně tak je bizarní téma. Jako člověk musíte bojovat se zvířaty, ale pozor, nejprve je potřeba si prosekat cestu hlemýždi, pak ptáky, zajíci atd.

Marginalia Hero

Stáhnout Marginalia Hero

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Color Defense

Nebudu to nijak zastírat. U této prostě vyhlížející věžovky jsem strávil výrazně více času, než se vzhledem k její prezentaci sluší. Grafickým zpracováním vás tedy rozhodně neomámí, jednoduché tvary a barvy však znamenají přehlednost, což u věžové strategie oceníte. Mechaniky se nijak nemění a vy si můžete užít zábavné stavění střílen, vylepšování a rychle rostoucí obtížnost. Tak dlouho neotálejte, kolonie vás čekají.

Color Defense

Stáhnout Color Defense

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Podívejte se také na starší díly seriálu FreeBox, které běžně vydáváme v pátek ráno, abyste celý víkend měli co hrát. Najdete v nich vždy alespoň tři hry, přičemž na své by si měl přijít snad každý, ať už vás zajímá hraní akčnější/hloubavější, velké a grandiózní, nebo spíše krátké a oddechové.


Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze