Apple údajně zastavuje výrobu příslušenství FineWoven

Apple údajně zastavuje výrobu příslušenství FineWoven
Fotografie: Petr Vojtěch, mobilenet.cz
  • Tento materiál měl nahradit kůži jako ekologičtější varianta
  • Zákazníci si však stěžovali na jeho nízkou kvalitu
  • Podle nepotvrzených informací tak Apple ukončí výrobu a hledá náhradu

V příspěvku na sociální síti X uživatel jménem Kosutami prozradil, že Apple zastavil výrobu příslušenství FineWoven kvůli jeho špatné životnosti. Společnost možná v budoucnu přejde u prémiového příslušenství na jiný materiál, který není z kůže.


Kosutami v minulosti odhalil přesné informace o příslušenství FineWoven. Únik odhalil plány společnosti Apple na uvedení nových řemínků pro hodinky Apple Watch vyrobených z tkaného materiálu více než měsíc před jejich premiérou, stejně jako odpovídajících pouzder pro iPhone. Kosutami také odhalil vůbec první snímky příslušenství FineWoven krátce před akcí, na které bylo oficiálně oznámeno. Nicméně Apple tuto informaci oficiálně nevyvrátil ani nepotvrdil.

Apple ukončil výrobu koženého příslušenství loni na podzim a nahradil jej právě materiálem FineWoven, který měl být mnohem přátelštější k životnímu prostředí. Příslušenství vyrobené z tohoto materiálu bylo zákazníky přijato velmi špatně, protože si stěžovali na špatnou trvanlivost a neuspokojivou kvalitu.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze