Buďte připraveni, PanzeGlass má nové kryty a tvrzená skla pro iPhony 15

Buďte připraveni, PanzeGlass má nové kryty a tvrzená skla pro iPhony 15
Fotografie: PanzerGlass
  • Ochranné kryty jsou vylepšeny materiálem D3O
  • Existuje i speciální ochrana na čočky fotoaparátů
  • Sklíčka na displej jsou mezigeneračně třikrát odolnější proti poškrábání

Nová tvrzená skla PanzerGlass pro iPhony 15 přinášejí vysokou odolnost a rovněž navýšenou ochranu proti poškrábání – 3× vyšší oproti loňským sklům určeným pro řadu iPhone 14, nerozhodí je tak ani přímý střet s klíči v jedné kapse. Ani tento rok nechybí v balení skel PanzerGlass pro iPhony 15 praktický aplikátor, díky kterému bude nalepení skla otázkou minuty. Samotný aplikátor je pak vyrobený ze 100% recyklovaného plastu a je dále recyklovatelný. Novinkou je však přítomnost QR kódu na prodejním balení pro rychlý přístup k videu s návodem.

PanzerGlass

Nejprodávanější verzi skel PanzerGlass pokrývající celou přední stranu mobilu označovanou jako Ultra-Wide-Fit si můžete vybrat také v mnoha různých variantách dle stylu využití. Kromě klasické 100% průhledné verze nechybí v nabídce sklo EyeCare protection. To kombinuje antireflexní vlastnosti pro skvělou čitelnost na přímém slunci, nově se jedná o lesklé sklo namísto matného, a filtr proti modrému světlu, který se stará o pohodlí a zdraví očí při sledování obrazovky telefonu před spaním. I přes tyto vlastnosti navíc sklo téměř nezkresluje barevné podání displeje. Ani tento rok nechybí stále populárnější varianta s filtrem pro ochranu soukromí, která zajišťuje, že kromě vás na displej nikdo z vašeho okolí nevidí.

Stejně jako samotný Apple, i PanzerGlass se snaží dbát na ochranu životního prostředí, letos tak přináší novinku zvanou Re:fresh. Jde o nové tvrzené sklo tvořené z 45 % z recyklovaného odpadu.

PanzeGlass

Progresu se dočkaly i velmi oblíbení kryty HardCase a ClearCase. ClearCase je tvořen tvrzeným sklem o tloušťce 0,7 mm a odolným TPU rámečkem s 44% podílem rostlinného obsahu – D3O Bio. Kryt nechá naplno vyniknout jedinečný design telefonu a zároveň ho díky dvojnásobné certifikaci Military Standard ochranní i při pádu z výšky 2,4 metrů. HardCase jde ještě dále a splňuje dokonce trojnásobně certifikaci Military Standard. To znamená že přežije i pád z 3,6 metrů. I tak si zachovává průhledný design a je vyroben z odolného 100% recyklovaného polykarbonátu na zadní straně a stejně jako ClearCase z TPU rámečku s 44% podílem D3O Bio.

PanzerGlass

D3O se ve své syrové podobě chová jako kapalina, kde molekuly materiálů volně protékají, což tomuto materiálu dává měkkost a pružnost a díky tomu je výsledný produkt schopen pohltit značné množství energie při nárazu. D3O se aktuálně nejvíce používá u chráničů na motocykly, jako je helma, rukavice nebo chrániče končetin a zad. Nejen díky své odolnosti, ale hlavně pružnosti, je velmi oblíbený. ClearCase a HardCase pro novou řadu iPhone 15 jsou tak vůbec prvními ochrannými kryty pro mobilní telefony, ve kterých byl tento revoluční materiál použit. Spolehnout se můžete na kompletní kompatibilitu s Magsafe u HardCase a částečnou u ClearSafe.

Kromě samotného telefonu a displeje můžete ochranu pořídit i na čočky zadních fotoaparátů, které mohou být někdy vystaveny rovněž nebezpečí pádu a poškození. Nový produkt zvaný Hoops jsou tvrzené skla na čočku fotoaparátu, která nijak neovlivňují kvalitu výsledných snímků. Oproti běžným ochranám na modul fotoaparátu jsou Hoops tvořené samostatnými skly pro každou čočku zvlášť. Skla jsou tvrzená, odolná vůči poškrábání a nerozhodí je ani pád na kamennou podlahu.

PanzerGlass

Současná nabídka PanzerGlass a doporučené ceny


  • od 699 Kč – Classic Fit (Platinum Strenght) – sklo bez rámečku
  • od 899 Kč – Ultra-Wide-Fit (Diamond Strenght) – sklo s barveným rámečkem
  • od 999 Kč – Ultra-Wide-Fit s antireflexnivní a anti-bluelight vrstvou
  • od 899 Kč – Ultra-Wide-Fit s privátním filtrem
  • od 449 Kč – Hoops – skla na zadní čočky fotoaparátu
  • od 799 Kč – HardCase (3× Military Standard)
  • od 999 Kč – HardCase s MagSafe (3× Military Standard)
  • od 999 Kč – ClearCase (2× Military Standard)
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze