Omrkněte nové kryty pro iPhone 15 Pro Max od Njord by Elements

Omrkněte nové kryty pro iPhone 15 Pro Max od Njord by Elements
Fotografie: Martin Fajmon, mobilenet.cz
  • Do redakce nám dorazila nová pouzdra pro iPhony 15
  • Zachována zůstala i varianta z lososí kůže
  • Výrobce se chlubí recyklovatelným korpusem i odolností

V den představení nových iPhonů nám do redakce dorazilo i zajímavé příslušenství od značky Njord by Elements. Tu naši čtenáři důvěrně znají, proslavila se krytem z lososí kůže. Výrobce samozřejmě neignoroval ani nejnovější iPhony 15, a tak nám na ukázku zaslal dvojici krytů pro iPhone 15 Pro Max. A jak tyto nové kryty vypadají? Opravdu lákavě!

Začneme krytem z lososí kůže (Icelandic Salmon Leather) v černé barvě. Njord se chlubí recyklovaným GRS plastovým podkladem, na kterém je natažená právě lososí kůže, která naplňuje materiálovou udržitelnost, je totiž ze 100 % recyklovatelná a zanechává nulovou uhlíkovou stopu. Udržitelnost je hitem letošní sezóny, protože Apple se kožených krytů zbavil definitivně. Kryt podporuje nabíjení skrze MagSafe i Qi2, které zpřístupňuje 15W bezdrátové nabíjení i pro necertifikované příslušenství, respektive pro necertifikované nabíjecí podložky. Aktuálně je maximem 7,5 W, originální nabíječka MagSafe zvládne až 15 W. Njord garantuje ochranu proti poškození při pádu ze 2 metrů. V černé působí kryt opravdu luxusně, co myslíte?

Dorazil i kryt Suede Comfort+ ze semiše, Njord použil téměř 40 % recyklovaných vláken, kryt samotný je plastový a ze 100 % recyklovaný. I zde Njord garantuje ochranu proti rozbití z výšky až 2 metry. Kryt podporuje nabíjení skrze MagSafe i Qi2.

Njord by Elements

Oba kryty počítají s akčním tlačítkem, které je novinkou pro iPhony řady 15. Njord bude mít v nabídce i další kryty, například oblíbenou variantu Woven Fabric, různé kryty půjde pořídit v mnoha barvách, jak tomu bylo i u příslušenství pro předchozí generace.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze