Apple slíbil opravit černou obrazovku smrti v iOS7

9

Apple hodlá v příští aktualizaci opravit "černou obrazovku smrti", které ovlivňuje iPhony s iOS7 už od září. Poměrně nepříjemná a otravná chyba způsobuje, že se telefon náhodně restartuje. Na dobu 30 sekund až minutu se objeví černá obrazovka s logem, než se telefon vrátí do hlavního menu.

První informace o této chybě se objevily již v září na diskuzních serverech Applu a na sociálních sítích. Zajímavé na ní je to, že se liší podle barevné verze iPhonu. Zatímco u černých iPhonů se jedná o černou obrazovku s bílým logem, u bílé varianty telefonu jsou barvy naopak.

TIP: Recenze Apple iOS 7 – Změna k lepšímu nebo horšímu?

Apple ve vyjádření pro server Mashable uvedl: "Oprava chyby, která může občas způsobit pád na domovskou obrazovku, je zakomponována do nadcházející aktualizace softwaru." Není jasné, kdy bude tato aktualizace k dispozici, ale očekává se, že přijde jako součást iOS 7.1. Tato verze v současnosti prochází testováním a v úterý již byla vydána její čtvrtá beta verze. Kromě opravy této chyby by měla přinést drobné změny v uživatelském prostředí a nové vizuální efekty.

Zdroje: mashable.com, pocket-lint.com

Diskuze ke článku
Lukáš
Hlavně ať už to vydají, proboha! Postřílel bych vývojáře co mají na svědomí sedmou verzi ios...Ještě, že se toho Steve nedožil, za tohle by je vlastnoručně seřezal, do jednoho.
Luke
Ano.. toto nesnáším. Stává se to na mém iPadu 4 celkem dost. Moc se těším na opravení
Stichon
Apple trochu vypadává ze své role. Jednou z jeho předností bývalo, že na aktualizace nespěchali a vše vydali až perfektně odladěné. Možná je to trochu extrém, ale s přihlednutím k sedmičce si myslím že iOS se bude časem čím dál více podobat androidu z čímž přijde i nižší plynulost a odladěnost.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze