Nová aktualizace iOS 7.1.1 vylepšuje funkčnost Touch ID

1

Apple dnes vypustil novou aktualizaci svého operačního systému iOS, konkrétně na verzi 7.1.1. Aktualizace je, dle předpokladu, pouze menšího rozsahu, vylepšení se dotkne především majitelů iPhone 5s. Těm aktualizace pomůže s občasnými problémy s rozpoznáváním otisků prstů čtečky TouchID. Další opravy se dotkly klávesnice.

Nepřehlédněte:

Apple dnes vydal menší aktualizaci svého operačního systému iOS, tentokrát systém povýšil na verzi 7.1.1. Desetinový nárůst dává znát, že aktualizace nepřináší zásadní vylepšení, aktualizace potěší především majitele současné vlajkové lodi, tedy iPhonu 5s. iOS 7.1.1 totiž vylepší funkčnost čtečky pro rozpoznání otisků prstů, tedy Touch ID.

Aktualizace potěší především majitele iPhonu 5s

Někteří uživatelé si totiž začali stěžovat na postupné zhoršování funkčnosti čtečky, aktualizace 7.1.1 by měla tento problém vyřešit. Dalším vylepšením je citlivější klávesnice, ta by tak měla zajistit lepší dotykovou odezvu. Dalším vylepšením je oprava bugu, který způsoboval špatnou funkčnost Bluetooth klávesnice při aktivované funkci VoiceOver.

Aktualizace iOS 7.1.1

Aktualizace by se měla všem uživatelům ohlásit postupně, pokud by se tak nestalo, lze aktualizaci vyvolat v nastavení manuálně. Další možností je připojit a aktualizovat telefon pomocí iTunes. Pro úplnost dodáme, že velikost aktualizačního balíku je zhruba 20 MB.

Zdroje: appleinsider.com, techcrunch.com