Aktualizační jízda pokračuje. Samsung aktualizoval další 3 telefony a 2 tablety

3
Aktualizační jízda pokračuje. Samsung aktualizoval další 3 telefony a 2 tablety
Fotografie: Michal Pavlíček, mobilenet.cz
  • Android 14 dorazil na Galaxy S21 FE, Galaxy A52s a Galaxy A33
  • Update dostaly i nejnovější tablety Galaxy Tab S9 FE

Samsung je letos opět vzorem pro ostatní, jak přistupovat k aktualizacím svých zařízení. Současný Android 14 už má totiž nespočet modelů s logem jihokorejského výrobce. Vše odstartovaly modely vlajkové řady Galaxy S23 a Galaxy S22, následovaly ohebné telefony Galaxy Z Flip5 a Galaxy Z Fold5. Z nejnovější verze Androidu se mohou těšit i první uživatelé telefonů Galaxy S23 FE a Galaxy A54. Poté se přidala i řada tabletů Galaxy Tab S9 společně s cenově dostupným Galaxy A34 a předloňskými vlajkovými modely řady Galaxy S21. Naposledy se mohli radovat i majitelé loňských Galaxy Tabů S8 či levného Galaxy A14 5G.

Na řadu však přicházejí další telefony. Dle sammobile.com například i takřka dva roky starý Galaxy S21 FE, v jehož případě se update objevil u kousků od amerického operátora Verizon. Další šíření by mělo brzy následovat, avšak s ohledem na to, že evropské kusy dostaly listopadové záplaty ještě s Androidem 13, zřejmě bude čekání trvat nepatrně déle.

Těšit se mohou i majitelé přístrojů řady A, neboť se v Evropě objevila aktualizace u Galaxy A52s a Galaxy A33, jak informuje sammobile.com. V obou případech získávají Android 14, nadstavbu One UI 6 a listopadové bezpečnostní záplaty.

Ani telefony však rozšiřující se aktualizační seznam nekončí. Na náš redakční tablet Samsung Galaxy Tab S9 FE rovněž dorazila aktualizace na nejnovější Android 14 i nadstavbu One UI 6, přičemž samozřejmostí jsou listopadové bezpečností záplaty.

Samsung Galaxy Tab S9 FE
Aktualizace na Android 14 dorazila na Samsung Galaxy Tab S9 FE
Diskuze ke článku
Martin Jerabek
Martin Jerabek
Naposledy upraveno: 6. 12. 2023 11:47
Android 15.. fakt už 15ka Joo 😀, to předběhl dobu Samsung.
Potvrzuji na A52s že proběhl update bez problémů..
Semirozzak
Semirozzak
Na základě článku jsem se na své A53 podíval na možnost aktualizace.. a je tu, One UI 6.0 a A14! :D Nechtělo se mi věřit, že by A33 a A52s ji dostali jinak :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze