T-Mobile „vyprodal“ 100GB předplacenku za 300 Kč, překupníkům začínají žně

14
T-Mobile „vyprodal“ 100GB předplacenku za 300 Kč, překupníkům začínají žně
Fotografie: Martin Fajmon, mobilenet.cz
  • T-Mobile definitivně „vyprodal“ limitovanou verzi předplacené karty Twist
  • Na různých on-line bazarových webech lze SIM koupit i za tisíc korun

Poprvé jsme vás o limitované předplacené kartě od T-Mobile informovali na začátku měsíce, T-Mobile se rozhodl jít proti Datamanii od O2 a nabídl předplacenou SIM kartu Twist s internetovým balíčkem 100 GB za 300 Kč měsíčně. Balíček se automaticky obnovoval, přičemž 12. obnovu budou mít klienti zdarma, tedy pokud nezapomenou pravidelně dobíjet. Díky tomu mohl balíček ve finálně vyjít na 275 Kč.

T-Mobile Twist

O SIM kartu byl dle všeho velký zájem, o tom jsme vás informovali minulý týden, kdy operátor SIM karty „vyprodal“. Opětovné naskladnění mělo proběhnout dnes, bohužel, pokud jste nebyli dostatečně rychlí, máte smůlu – SIM karta je definitivně vyprodaná, jak se můžete přesvědčit na webu operátora. Původně akce měla trvat až do konce měsíce.

Pokud byste chtěli SIM kartu s balíčkem i tak pořídit, máte možnost. Na některých bazarových serverech se aktuálně prodává za cca tisíc korun, ale můžete narazit i na vyšší ceny. Podobný osud se týkal i karet od O2 v rámci akce Datamanie, kdy se SIM karty s balíčkem daly pořídit od překupníků i za několikanásobek původní ceny.

Diskuze ke článku
FANDA 666
FANDA 666
To mě zajímá, si jdu přečíst, jestli zde najdu kolik bylo kusů, 1000?? Mi nepřijde normální vyprodat normální průměrný tarif.
Jan Kasik
Jan Kasik
vyprodal všechny 3 co měli skladem a potom doslo ke kolapsu - jestliže takhle fungují všechny jejich služby tak poté koště
Radek Suchyňa
Radek Suchyňa
Včera se mě podařilo asi na 30 pokus dokončit objednávku. Přišlo i potvrzení na e- mail. Dneska mě přišla SMS, že mě objednávku zrušili, protože produkt nemají. Tak tomu říkám jednání! Podvod jak prase.
Petr Válek
Petr Válek
Já objednal 2ks a přišly . Ano zkoušel jsem dva dny až bude opět v prodeji ,jak byla okamžitě objednal ale jen na dobírku , platba online nešla.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze