Wizz Air dává znovu slevu na letenky zakoupené přes aplikaci

Wizz Air, největší nízkonákladová letecká společnost ve střední a východní Evropě, přináší svým zákazníkům a uživatelům mobilní aplikace zajímavou vánoční slevu na nákup letenek. Platnost akce je však pouze dnes a zítra.

V dnešní době neslouží mobilní telefon pouze k uskuteční hovoru či zaslání SMS zprávy. S rozmachem internetu a chytrých tlefoonů došlo k provázání s prakticky všemi možnými službami. Výjimku netvoří ani aeorlinky, které již dnes běžně mají své vlastní aplikace pro hlavní mobilní platformy, přes které si lze například snadno rezervovat letenku. Jendou takovou společností je také Wizz Air. Ta nabízí svou mobilní aplikaci pro iOS a v listopadu představila verzi pro Android.

Wizz Air - podoba aplikace pro iOS

Právě u příležitosti představení proběhla akce s 20% slevou na nákup letenky. Stejná akce se o měsíc později opakuje. Wizz Air nabízí slevu 20% pro všechny, kteří využívají aplikaci Wizz Air pro mobilní telefony. Akce platí pro všechny rezervace provedené přes mobilní telefon během dneška a zítřka, tj. 17. a 18. prosince 2013. Sleva 20% se vztahuje na všechny rezervace včetně poplatků (mimo poplatky navíc) a jedno malé kabinové zavazadlo (42 × 32 × 25cm).

Stáhnout Wizz Air

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroj: TZ Wizz Air

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze