Withings představil ultrarychlý chytrý teploměr s Wi-Fi

Withings, který je lídrem mezi lékařskými připojitelnými zařízeními, přivezl na CES 2016 nový výkonný neinvazivní teploměr Thermo vybavený hned 16 senzory, díky čemuž je jedním z nejrychlejší a nejpřesnějších neinvazivních teploměrů. Za to byl oceněný hned dvěma oceněními CES Innovation Awards.

Withings Thermo měří teplotu ze spánkové tepny na straně hlavy, která poskytuje jeden z nejdostupnějších a nejspolehlivějších obrazů tělesné teploty a zároveň se jedná o pohodlný a hygienický proces. Teploměr se může pochlubit novou technologií HotSpot SensorTM, kterou představuje snímací pole tvořené 16 nezávislými infračervenými senzory.

Withings Thermo

Senzory provedou během pouhých dvou sekund 4000 měření. Speciálně navržený algoritmus automaticky koriguje zkreslení, jako je ztráta teploty kůže a okolní teploty. Nejžhavější bod je pak určen ke zjištění nejpřesnější tělesné teploty. Barevně podsvícený displej přitom poskytuje okamžitou zpětnou reakci. Pokud se rozsvítí zeleně, je teplota normální, oranžová a červená pak již signalizují zvýšenou teplotu. To umožňuje pohodlné měření i potmě například u spícího dítěte.

Thermo automaticky odešle naměřenou teplotu přes Bluetooth nebo Wi-Fi do dedikované aplikace. Aplikace umožňuje sledování teploty u více uživatelů. Sledování teplotního trendu navíc umožní včas odhalit počínající horečku. Všechna naměřená data lze kdykoli snadno sdílet s lékařem. Thermo přitom funguje na dvě klasické AAA baterie, které by měly vystačit až na dva roky provozu.

Withings Thermo

Ve své evropském eshopu Withings uvádí, že by měl Thermo stát 99,95 euro (2700 Kč). Není však zde napsáno, kdy by měl být k dispozici, ani není možné si ho předobjednat.

Zdroje: TZ, withings.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze