Chytré hodinky Withings ScanWatch 2 sledují vaše zdraví v odstínech šedi

Chytré hodinky Withings ScanWatch 2 sledují vaše zdraví v odstínech šedi
Fotografie: Withings
  • Hodinky mají tělo z nerezové oceli a klasické ručičky
  • Malý kruhový displej nově umí zobrazit několik odstínů šedi
  • Umí rozpoznat nastupující onemocnění dle tělesné teploty
  • Samozřejmostí je odolnost proti vodě

Chytré hodinky nemusí mít velký barevný displej. Důkazem budiž oficiálně představená novinka Withings ScanWatch 2, která na první pohled připomíná klasické náramkové hodinky. Tělo hodinek je vyrobeno z nerezové oceli a připraveno je i safírové sklíčko. Na hodinkách lze vidět klasický ciferník s ručičkami, který doplňuje menší kruhové počítadlo nachozených kroků a malý kruhový OLED displej, na němž se zobrazují doplňkové informace. Letošní generace jej má sice nadále černobílý, avšak podporuje hned několik odstínů šedi, díky čemuž prezentuje naměřená data a informace mnohem přehledněji.

Withings ScanWatch 2

Předností hodinek je aktivní a v podstatě nepřetržité sledování vašeho zdraví. Jde nejen o sledování srdeční frekvence či okysličení krve, ale nechybí ani EKG a pokročilý senzor měřící tělesnou teplotu, který dokáže z nashromážděných hodnot vyčíst ledacos, například i to, že vás pokouší skolit nějaká nemoc. Pro dámy je pak připraveno i sledování menstruačního cyklu.

Withings ScanWatch 2

Hodinky vás samozřejmě budou provázet i u aktivit. Díky odolnosti do 5 ATM se nemusíte bát potu, deště ani plaveckých disciplín. Mírně může zamrzet chybějící GPS. Nasazené si hodinky můžete nechat i přes noc, kdy budou monitorovat váš spánek. Veškeré údaje jsou pak přehledně vidět v doprovodné aplikaci Withings, která je k dispozici pro Android a iOS.

Hodinky budou k dispozici ve dvou velikostech, a to 38 mm a 42 mm, přičemž v obou případech výrobce udává výdrž na nabití kolem 30 dnů. To je s ohledem na malinkatý OLED displej zcela reálná hodnota.

Obě varianty Withings Scanwatch 2 si můžete již nyní objednat na oficiálních stránkách, přičemž cena je stanovena v přepočtu na 8,5 tisíc korun.

Technické parametry Withings ScanWatch 2 42 mm

Kompletní specifikace
Konstrukce42 × 42 × ? mm, 52,6 g, odolnost: ano
Pásekkožený, kovový, umělý, vyměnitelný: ano (20 mm), zapínání: přezka
DisplejOLED, 0,63" (? × ? px), tvar: kruhový
Systémproprietální, kompatibilní s: Android, iOS
Datové funkceBluetooth: 5.0, Wi-Fi: ne, mobilní sítě: ne, NFC: ne
Chipset
Paměťvnitřní paměť: ?, paměťové karty: ne
Akumulátor? mAh, nabíjení: proprietární kolébka, doba nabíjení: 2:00 hodin
Dostupnostříjen 2023, 8 490 Kč
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze