Vyhrajte tablet Lenovo Tab M10 Plus v naší nové soutěži!

Vyhrajte tablet Lenovo Tab M10 Plus v naší nové soutěži!
Fotografie: Lenovo
  • V naší nové soutěži můžete získat povedený tablet Lenovo Tab M10 Plus
  • Ten zaujme kovovým zpracováním i velmi slušným výkonem
  • Pokud se chcete zapojit, stačí zodpovědět jednu soutěžní otázku

Další soutěž mobilenet.cz je tu! Tentokrát si zasoutěžíme o povedený tablet Lenovo Tab M10 Plus (Gen. 3), který zaujme nejen svým designem, ale také funkční výbavou. Nebojte, jako vždy bude soutěž velmi jednoduchá, stačí odpovědět na jednu soutěžní otázku a mít trochu štěstí při losování. Držíme palce!

O co hrajeme?

Na první pohled zaujme tento tenký lehký tablet uživatele svým displejem s úzkými rámečky. Díky rozlišení až 2K, jasu 400 nitů a IPS panelu pro vynikající kontrast a podaní barev se uživatelé mohou naplno ponořit do sledování svého oblíbeného filmu nebo seriálu. Celkový zážitek ještě umocní čtveřice reproduktorů s Dolby Atmos.

Po výkonnostní stránce čerpá M10 Plus z kombinace osmijádrového procesoru s frekvencí až 1,9 GHz a operační paměti a kapacitou až 6 GB. Dobrou zprávou je, že aktuální generace tabletu M10 Plus vychází s operačním systémem Android 12 a v příštím roce se dá očekávat update na Android 13. Baterie s kapacitou 7 700 mAh bez problémů zajistí celodenní výdrž pro práci i zábavu.

Jak hrát a vyhrát?

I dnes to nebude nic komplikovaného, slibujeme! Stačí odpovědět na soutěžní otázku a doplnit své kontaktní údaje. Soutěž trvá od 15. 11. 2022 20:00 hod. do 15. 12. 2022 23:59 hod. Poté soutěž ukončíme a vyhodnotíme.

Abyste nepřišli o žádnou novinku, doporučujeme sledovat náš Instagram, kde nám dáte odběr. Nezapomeňte si pročíst také kompletní pravidla soutěží serveru mobilenet.cz, která naleznete zde.

Soutěžní formulář

Soutěžní formulář se vám nezobrazuje? Využijte tento odkaz.

Ať vám už žádná novinka neunikne! Sledujte mobilenet.cz na Facebooku, Twitteru a Instagramu!