Lenovo Tab M10 Plus jako čtečka i parťák pro zábavu

Lenovo Tab M10 Plus jako čtečka i parťák pro zábavu
Fotografie: Lenovo

Bavte se déle a usnadněte si studium s cenově dostupným tabletem střední třídy. Třetí generace tabletu Lenovo Tab M10 Plus přichází s vylepšenými funkcemi pro vytváření poznámek i sledování multimédií.

Na první pohled zaujme tento tenký lehký tablet uživatele svým displejem s úzkými rámečky. Díky rozlišení až 2K, jasu 400 nitů a IPS panelu pro vynikající kontrast a podaní barev se uživatelé mohou naplno ponořit do sledování svého oblíbeného filmu nebo seriálu. Celkový zážitek ještě umocní čtveřice reproduktorů s Dolby Atmos.

Po výkonnostní stránce čerpá M10 Plus z kombinace osmijádrového procesoru Qualcomm Snapdragon SDM680 s frekvencí až 1,9 GHz a operační paměti a kapacitou až 6 GB. Dobrou zprávou je, že aktuální generace tabletu M10 Plus vychází s operačním systémem Android 12 a v příštím roce se dá očekávat update na Android 13. Baterie s kapacitou 7 700 mAh bez problémů zajistí celodenní výdrž pro práci i zábavu.

Skutečná škola hrou

S nejnovější generací M10 Plus si mohou studenti usnadnit práci nejen během přednášek. Díky spolupráci s aplikací Lenovo Instant Memo je interakce s dotykovým displejem snadnější, od ručně psaných poznámek a náčrtů přes označování dokumentů až po přetahování textu. Pro maximální rychlost a pohodlí při zapisování poznámek je možné pořídit stylus Lenovo Precision Pen 2.

Lenovo Tab M10 Plus

Studenti ocení také speciální režim pro čtení dokumentů, který simuluje barevnost stránek v tištěné knize a zlepšuje tak čitelnost. Certifikace TÜV Low Blue Light zase zaručí, že ani po hodinách strávených nad čtením skript nebo koukáním na oblíbené seriály nebudou uživatele bolet oči. Pro ještě větší pohodlí při čtení nebo sledování multimediálního obsahu mohou uživatelé přikoupit také pouzdro Folio Case se zabudovaným stojánkem.

Více informací nejen o tomto tabletu naleznete na www.lenovo.cz