Vyhlášení slepého fototestu 7 vlajkových mobilů je tady. Hádali jste správně?

2
Vyhlášení slepého fototestu 7 vlajkových mobilů je tady. Hádali jste správně?
Fotografie: Martin Pultzner, mobilenet.cz
  • Do slepého fototestu jsme zařadili telefony Apple, Motorola, Honor, Sony, Vivo, Xiaomi i Samsung
  • Nyní se dozvíte, který mobil se skrýval pod jakým číslem

Nedávno zveřejněný slepý fototest vlajkových fotomobilů měl za úkol přinést nezaujaté srovnání jedněch z nejlepších fotomobilů současnosti. Konkrétně jste mohli porovnávat snímky pořízené 7 různými fotomobily, mezi nimiž byl Apple iPhone 14 Pro, Sony Xperii Pro-I, Honor Magic5 Pro, Vivo X90 Pro, Xiaomi 13 Pro, Samsung Galaxy S23 Ultra a Motorolu Edge 40 Pro.

V komentářích jste tak poměrně často hádali, který telefon se skrývá pod jakým číslem. Pod opětovně přiloženými snímky (pro případ, že byste si chtěli osvěžit, jak srovnávané smartphony fotí) pak najdete odhalení modelů schovávajících se za čísly vzorků. Do komentářů nám můžete napsat, zda se vám podařilo správně trefit jednotlivé mobily.

Za zapůjčení iPhonu 14 Pro děkujeme společnosti Mobil Pohotovost, která nabízí novinky, díky své službě Koupíš, Prodáš, Prodáš, Splácíš, za ceny již od 98 Kč za měsíc.
Vzorek č. 1
Vzorek č. 2
Vzorek č. 3
Vzorek č. 4
Vzorek č. 5
Vzorek č. 6
Vzorek č. 7
  • Vzorek č. 1 Honor Magic5 Pro
  • Vzorek č. 2 Apple iPhone 14 Pro
  • Vzorek č. 3 Sony Xperia Pro-I
  • Vzorek č. 4 Vivo X90 Pro
  • Vzorek č. 5 Xiaomi 13 Pro
  • Vzorek č. 6 Samsung Galaxy S23 Ultra
  • Vzorek č. 7 Motorola Edge 40 Pro
Diskuze ke článku
I. Kajman73
I. Kajman73
Naposledy upraveno: 30. 6. 2023 12:15
Tady bych ocenil nějakou "etalonovou" fotku z kvalitní zrcadlovky a třeba i popis, který z přístrojů vystihl barvy nebo vyvážení bílé nejlépe. Třeba Sony a Xiaomi mají scénu o dost tmavší a barvy tlumenější, zatímco Samsung a po něm Iphone nejsvětlejší. A třeba u Samsungu fasáda přízemí domu úplně vlevo přímo září.
J. Marek
J. Marek
Osobně plánuji koupit telefon který má co nejlepší fotoaparát a ucházející zoom. Žádný není dokonalý,ale ve finále snad koupím Huawei p60 pro, který má fotky snad nejlepší. Tím myslím kvalitu zoomu, barevné podání,ostrost v rozích... Měl jsem vyhlídnuty honor 5 pro,ale má dost často rozmazané fotky po krajích a dost velké výkyvy v kvalitě.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze