Výhercem stylového Honoru 8X se stává...

Výhercem stylového Honoru 8X se stává...
  • V poslední soutěži na mobilenet.cz jste mohli získat Honor 8X
  • Výhercem se mohl stát jen jeden z vás, nyní se podíváme, kdo se může radovat

V naší nedávné soutěži jste mohli získat Honor 8X, hra vás opět velice zaujala. Zúčastnilo se vás několik tisíc, většina všech zaslaných odpovědí na soutěžní otázky byla správných, z čehož máme obrovskou radost.

Displej bez limitů

Honor 8X má elegantní, zaoblené tělo se skleněnými zády. Na první pohled zaujme také stylovým matným pruhem na boku zadní strany.

Honor 8X

Telefon se chlubí 6,5palcovým displejem s volitelným vykrojením a rozlišením 2 340 × 1 080 pixelů. Velký displej se však vešel do těla o rozměrech 160,4× 76,6 × 7,8 mm. Telefon tak působí mnohem kompaktnějším dojmem.

Výkon bez limitů

Honor 8X je poháněn osmijádrovým procesorem Kirin 710, kterému sekunduje 4GB RAM. Interní paměť telefonu o velikosti 64/128 GB lze rozšířit o 256GB microSD kartu. Baterie s inteligentním systémem pro úsporu baterie zajistí dlouhou výdrž telefonu. Při sledování videí vydrží telefon nabitý více než 15 hodin.

Focení bez limitů

Na zadní straně telefonu nechybí duální fotoaparát s využitím technologie AI. Jedná se o kombinaci 20 a 2 Mpx. Díky umělé inteligenci dokáže algoritmus propojit focené objekty s optimálním nastavením fotoaparátu podle aktuálního kontextu konkrétního snímku.

Honor 8X

Také přední 16Mpx fotoaparát využívá umělou inteligenci. Při delších expozicích využívá Honor 8X umělou inteligenci pro eliminaci třesu rukou.

Soutěžní otázky a (tučně) správné odpovědi

1) Jakou kapacitu baterie má Honor 8X?

  • a) 3 000 mAh
  • b) 3 600 mAh
  • c) 3 750 mAh

Výhercem se mohl stát pouze jeden z vás a naší milou povinností je odtajnit jej...

Šťastným výhercem se stává...

Libor Kašpar, kterému tímto srdečně blahopřejme!

Ať vám už žádná soutěž neunikne! Sledujte mobilenet.cz na Facebooku, Twitteru a Instagramu!

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze