Vyhrajte Huawei Watch GT 4 (41 mm) v naší nové soutěži!

Vyhrajte Huawei Watch GT 4 (41 mm) v naší nové soutěži!
Fotografie: Huawei
  • V nové soutěži může jeden z vás získat Huawei Watch GT 4 (41 mm) ve variantě s milánským tahem
  • Stačí odpovědět na jednu soutěžní otázku

Vánoce se blíží a jedna z vás si může opožděně nadělit opravdovou lahůdku – chytré hodinky Huawei Watch GT 4 v dámské 41mm variantě. Pánové nemusí smutnit, jako správný gentleman můžete hodinky nadělit své drahé polovičce.

O co se hraje?

Soutěžíme o hodinky ve zlaté barevné variantě s milánským tahem, které zaujmou už špičkovým dílenským zpracováním a opravdu propracovaným designem. Hodinky se skvěle hodí i jako doplněk, kromě toho nabídnou pokročilé funkce, a to jak sportovní monitoring, tak monitoring zdravotního stavu. Spojení elegance a technologií bez debat osloví každou uživatelku, třešničkou na dortu je špičková výdrž až 7 dnů.

Jak hrát a vyhrát?

Je to snadné, jako vždy. Stačí odpovědět na soutěžní otázku a doplnit své kontaktní údaje. Soutěž trvá od 6. 12. 2023 20:00 hod. do 26. 12. 2023 23:59 hod. Poté soutěž ukončíme a vyhodnotíme.

Huawei Watch GT 4 (41 mm)

Abyste nepřišli o žádnou novinku, doporučujeme sledovat náš Instagram. Nezapomeňte si pročíst také kompletní pravidla soutěží serveru mobilenet.cz, která naleznete zde. Odpověď na soutěžní otázku hledejte na webu Huawei.

Soutěžní formulář



Pokud se vám soutěžní formulář nezobrazuje, případně se zobrazuje chybně, využijte tento odkaz.

Ať vám už žádná novinka neunikne! Sledujte mobilenet.cz na Facebooku, Twitteru a Instagramu!