Vyhrajte Motorolu Edge 40 Neo v naší vánoční soutěži!

Vyhrajte Motorolu Edge 40 Neo v naší vánoční soutěži!
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • V nové soutěži může získat Motorolu Edge 40 Neo
  • Stačí odpovědět na jednu soutěžní otázku
  • Vyhlášení proběhne těsně po Vánocích, jeden z vás se tak může těšit na příjemný dárek navíc

Vánoce se blíží a i když už většina z vás je na ně připravena, nečekaný dárek navíc se hodí. Ten může získat jeden z vás, který správně odpoví na soutěžní otázku a bude mít trochu štěstí při slosování.

O co se hraje?

Tentokrát o pořádnou bombu v podobě Motoroly Edge 40 Neo. Ta nabídne špičkový 144Hz AMOLED displej s integrovanou čtečkou otisků prstů, 50Mpx foťák s optickou stabilizací, špičkovou odolnost IP68, velkou 5 000mAh baterii, rychlé 68W nabíjení, díky kterému máte nabito za 50 % kapacity baterie za 15 minut, a v neposlední řadě velmi štědrou 12GB RAM a 256GB uložiště. Motorola se navíc pyšní povedeným designem v exkluzivních barvách Pantone.

Jak hrát a vyhrát?

Je to snadné, jako vždy. Stačí odpovědět na soutěžní otázku a doplnit své kontaktní údaje. Soutěž trvá od 13. 12. 2023 20:00 hod. do 27. 12. 2023 23:59 hod. Poté soutěž ukončíme a vyhodnotíme.

Abyste nepřišli o žádnou novinku, doporučujeme sledovat náš Instagram. Nezapomeňte si pročíst také kompletní pravidla soutěží serveru mobilenet.cz, která naleznete zde.

Soutěžní formulář



Pokud se vám soutěžní formulář nezobrazuje, případně se zobrazuje chybně, využijte tento odkaz.

Ať vám už žádná novinka neunikne! Sledujte mobilenet.cz na Facebooku, Twitteru a Instagramu!