Stylový, výkonný a bez limitů. Soutěžte o Honor 8X

Stylový, výkonný a bez limitů. Soutěžte o Honor 8X
  • Venku pomalu začíná ta pravá zima, vy se však můžete zahřát sladkou odměnou v podobě Honoru 8X
  • Stačí zodpovědět jednu soutěžní otázku a mít trochu štěstí

Skleněný design se stylovým matným pruhem na zadní straně, duální fotoaparát s umělou inteligencí a pořádná dávka výkonu. Honor 8X má přesně to, co potřebujete.

Displej bez limitů

Honor 8X má elegantní, zaoblené tělo se skleněnými zády. Na první pohled zaujme také stylovým matným pruhem na boku zadní strany.

Honor 8X

Telefon se chlubí 6,5palcovým displejem s volitelným vykrojením a rozlišením 2 340 × 1 080 pixelů. Velký displej se však vešel do těla o rozměrech 160,4× 76,6 × 7,8 mm. Telefon tak působí mnohem kompaktnějším dojmem.

Výkon bez limitů

Honor 8X je poháněn osmijádrovým procesorem Kirin 710, kterému sekunduje 4GB RAM. Interní paměť telefonu o velikosti 64/128 GB lze rozšířit o 256GB microSD kartu. Baterie s inteligentním systémem pro úsporu baterie zajistí dlouhou výdrž telefonu. Při sledování videí vydrží telefon nabitý více než 15 hodin.

Focení bez limitů

Na zadní straně telefonu nechybí duální fotoaparát s využitím technologie AI. Jedná se o kombinaci 20 a 2 Mpx. Díky umělé inteligenci dokáže algoritmus propojit focené objekty s optimálním nastavením fotoaparátu podle aktuálního kontextu konkrétního snímku.

Honor 8X

Také přední 16Mpx fotoaparát využívá umělou inteligenci. Při delších expozicích využívá Honor 8X umělou inteligenci pro eliminaci třesu rukou.

Telefon jednoduše bez limitů

Ke všemu tomu vybavení přidává Honor ještě Android 8.1 Oreo s nadstavbou uživatelského rozhraní EMUI 8.2, Dual SIM, NFC nebo spolehlivou čtečku otisků prstů umístěnou na zadní straně telefonu. Nechybí ani bezpečné odemknutí pomocí rozpoznání obličeje.

Honor 8X je k dostání ve třech barevných provedeních. Elegantní černou a sytě modrou barvu doplňuje tentokrát i výrazná červená, a to za cenu od 6 990 Kč. A jeden z těchto krasavců může být i váš, navíc zcela zdarma!

Jak hrát a vyhrát?

Je to jednoduché, stačí odpovědět na soutěžní otázku. Pokud budete mít štěstí, za pár dní vylosujeme právě vás! Správné odpovědi hledejte na oficiálních stránkách společnosti Honor.

Ať vám už žádná soutěž neunikne! Sledujte mobilenet.cz na Facebooku, Twitteru a Instagramu!

Soutěž probíhá od 19. 11. 2018 14:00 hod. do 30. 11. 2018 23:59 hod. Nezapomeňte si pročíst také kompletní kompletní pravidla soutěže.

Soutěžní otázky