Vychází nová aplikace Facebook 360 pro Gear VR

Facebook se konečně pustil více do virtuální reality, kterou opěvoval Mark Zuckerberg před pár lety na konferenci Samsungu při společném představení Gear VR. Trvalo to, ale nakonec jsme se dočkali. Od dnešního dne si mohou majitelé Gear VR stáhnout aplikaci Facebook 360 sloužící pro sledování 360° videí a fotek z Facebooku.

Samsung Gear VR

Facebook uvedl svou novou aplikaci Facebook 360 pro Samsung Gear VR, jelikož se na jeho sociální síti nachází přes 25 milionů 360° fotek a 1 milion videí, což už jsou čísla, která nešlo nadále ignorovat. Prozatím se můžete v nové aplikaci dívat na 360° fotky i videa, ohodnotit je a případně je i sdílet na Facebooku. V blízké budoucnosti má však přijít více funkcí a možností, nejen co se fotek a videí týká.

TIP! Facebook začal testovat Reakce pro svůj Messenger

Samsung Gear VR

Pokud si chcete Facebook 360 stáhnout pro svůj Gear VR, musíte zamířit do Oculus aplikace na vašem Samsung zařízení kompatibilním s Gear VR a vyhledat Facebook 360, nebo navštivte přímo stránku Oculusu. Aplikace vám dovolí objevovat 360° obsah Facebooku, sledovat přítele a jiné stránky či si uložit 360° fotky a videa na pozdější shlédnutí.

Zdroje: newsroom.fb.com, fonearena.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze