Samsung představil novou generaci Gear VR pro Galaxy Note 7

Samusng u příležitosti představení Galaxy Note 7 uvedl také inovovanou verzi svých brýlí pro virtuální realitu, které nesou název Gear VR. Ty nabídnou podporu pro konektor USB-C, kterým Note 7 disponuje, vylepšeno bylo také polstrování a uživatelský komfort celkově. Brýle budou pro první majitele Notu 7 k dispozici zdarma.

Samsung dnes kromě Galaxy Note 7 představil také inovované brýle Gear VR pro virtuální realitu. Novinek není moc, avšak postačí. Primární změnou je konektor, ten se změnil z microUSB na standard USB-C, kterým Note 7 disponuje. Mimo to Samsung zapracoval také na uživatelském komfortu. Zlepšil totiž polstrování, které by mělo být pro nositele příjemnější, prodloužil také náhlavní popruhy a celkově zapracoval na jejich ergonomii. Aby o nový kus nebyli ochuzeni také majitelé předchozích smartphonů, nabízí Samsung adaptér z USB-C na microUSB. Zlepšení proběhlo také co se zorného pole týká, z 96 na 101°.

Nepřehlédněte:

Gear VR

Méně zásadní novinkou je barva, z bílo černé se stala temnější černo modrá barva, která působí o trochu více futurističtějším dojmem. Konkrétní cena prozatím není známa, předpokládáme však, že se nebude příliš lišit od ceny předchozí varianty. Brýle budou k dispozici při zahájení prodeje Galaxy Note 7.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze