Facebook začal testovat Reakce pro svůj Messenger

15

V současné době jeden z nejvyužívanějších komunikačních nástrojů, Facebook Messenger, by se v dohledné době mohl dočkat aktualizace, která by do něj přinesla funkci Reakce. Šlo by o totéž, co nyní vídáme a mnozí používáme v klasickém Facebooku.

Facebook Messenger

Je tomu už více než rok, kdy Facebook oficiálně spustil Reakce. Tlačítko „To se mi líbí“ již nemuselo nutně znamenat pouze palec nahoru, ale i další možné reakce na příspěvky přátel či skupin. Přidržením prstu jste mohli vyjádřit radost, soucit nebo rozhořčenost. A přesně tato funkce by se měla časem objevit také v již odděleném Messengeru. S informací přišel server TechCrunch, který uvedl, že jeden z jeho čtenářů může v konverzaci kliknout na malé tlačítko vedle přijatých zpráv a následně vybrat právě jednu ze známých Reakcí. Dle uvolněného obrázku si však můžeme všimnout i nově přidané emotikony „palce směrem dolů“.

TIP! Facebook Messenger je nyní kompatibilní s Android Auto

Facebook Messenger

TechCrunch se rovněž obrátil na zástupce Facebooku, kteří mu potvrdili, že v současné chvíli probíhá testování této funkce na malé skupince uživatelů. Později by však měla být nasazena plošně pro všechny.

Stáhnout Facebook Messenger

Google Play (zdarma) App Store (zdarma) Microsoft Store

Zdroje: techcrunch.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
Petas
Jednim slove shit. Pokud se messenger nezmeni, jak byl pred lety, tak na muj mobil nesmi
DeX.DC
Toz dobre to kuci dojebali :-D
Granato
A bude mat po aktualizacii 500 mega
Xwert Is
Xwert Is
Naposledy upraveno: 6. 3. 2017 17:44
A z pôvodne dobrej aplikácie sa čím ďalej stáva horšia a horšia. Nechápem ako niekto môže takto dehonestovať vlastnú prácu.

Ešte že existuje Lite verzia ktorá je paradoxne 100 x lepšia ako tá "normálna" jediné mínus je v tom že tam chýba ukazovateľ online stavu ale to snáď časom pribudne.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze