Samsung dá ke Galaxy S7 a Galaxy S7 edge slevu na brýle Gear VR

3

Podporu virtuální reality myslí jihokorejský Samsung skutečně vážně. Ke svým dvěma nejlépe vybaveným modelům Galaxy S7 a Galaxy S7 nyní poskytne také slevu na zakoupení brýlí Gear VR a navrch přihodí ještě speciální aplikace pro virtuální realitu v hodnotě 1 500 Kč.

Samsung Gear VR

Samsung připravil pro své zákazníky jarní akci. Od 16. května do 4. června mohou zájemci o Galaxy S7 a S7 edge využít při jejich koupi zvýhodněné ceny brýlí Gear VR a vybavit se tak nejnovější technologií pro virtuální realitu. Připraven je i exkluzivní obsah v celkové hodnotě 1 500 korun v podobě 6 samostatných aplikací, které pro ně budou po zaregistrování do Oculus Store k dispozici ke stažení.

Nepřehlédněte: Recenze Samsung Gear VR – Nejdostupnější virtuální realita

Samsung

„Virtuální realita je hlavním trendem na poli spotřební elektroniky a nositelných zařízení a my jsme připraveni našim zákazníkům zprostředkovat tuto jedinečnou zkušenost v opravdu výjimečné kvalitě a provedení,“ říká Roman Šebek, ředitel divize mobilních zařízení společnosti Samsung Electronics Czech and Slovak. Zařízení pro virtuální realitu jsou stále více populární. Společnost Samsung letos na evropském trhu prodala již více než 300 000 brýlí Gear VR.

TIP! Recenze Land's End – Procházka budoucností (Gear VR)

Land’s End – videorecenze

Jaké aplikace k brýlím dostanete?

  • Keep Talking & Nobody Explodes: Zábavná hra pro více hráčů (multiplayer), kdy jeden hráč má nasazeny Gear VR se spuštěnou aplikací, jejímž cílem je zneškodnit bombu. Ostatní hráči mají k dispozici manuál k její bezpečné deaktivaci a instruují hráče s Gear VR, jaký drát má přestřihnout, kde najde další pomůcky apod.
  • Anshar Wars 2: Dech beroucí vesmírná přestřelka, kdy se hráč stává pilotem vesmírné stíhačky a brání svou mateřskou vesmírnou loď. Náklonem hlavy řídí, touchpadem nebo připojeným gamepadem ovládá zbraně.
  • Drift: Hráč prolétá labyrintem a jeho cílem je vyhnout se všem překážkám pohybem hlavy a dosáhnout konce labyrintu.
  • Star Chart: vesmírná obloha v 360° balení. Souhvězdí, planety, mléčná dráha, to vše ve virtuální realitě.
  • Darknet: oceněními ověnčená logická hra, která posouvá hraní ve virtuální realitě na novou úroveň.
  • Ocean Rift: Je libo si zaplavat se žraloky v moři? S touto aplikací se lze pohybovat ve virtuálním moři mezi žraloky, rybkami všech barev nebo želvami.

Zdroj: Tisková zpráva Samsung

Diskuze ke článku
kule
At si je strčej do konečníku i S7/S7edge.
Marduch
Nuda. Čekám na cashback ;)
Samsung fans
Máte tam chybu:
Ke svým dvěma nejlépe vybaveným modelům Galaxy S7 a Galaxy S7 nyní poskytne také slevu na zakoupení brýlí Gear VR a navrch přihodí ještě speciální aplikace pro virtuální realitu v hodnotě 1 500 Kč.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze