Vodafone představuje nový dětský tarif s neomezeným voláním a sluchátky za korunu

5
Vodafone představuje nový dětský tarif s neomezeným voláním a sluchátky za korunu
Fotografie: Vodafone
  • Nový tarif přináší neomezené volání, SMS i dostatečnou porci dat
  • K tarifu zájemci dostanou za pouhou jednu korunu bezdrátová sluchátka AirFlex 3

S počátkem srpna spouští Vodafone nový mobilní tarif pro děti ve věku 6 až 15 let, který má být svými parametry nejlepší na trhu. Přináší neomezené volání, SMS i dostatečnou porci dat. Vodafone také rodičům pomáhá uvádět děti bezpečně do digitálního světa. Ohlídat útratu pomůže bezplatná služba Flexistrop a za symbolickou jednu korunu lze k tarifu získat bezdrátová sluchátka AirFlex 3. Pro rodiče, kteří chtějí svým dětem dopřát neomezenou porci dat, má Vodafone nejvýhodnější nabídku tarifů #jetovtobě pro mladé do 26 let.

Většina dětí vlastní mobilní telefon

Více než polovina dětí ve věku 6 až 10 let už má mobilní telefon, u dětí ve skupině 11 až 16 let je to dokonce 91 procent, uvádí výzkum Market Meter agentury g82. U mladší zmíněné skupiny přitom 59 procent dětí, které mají mobil, používá předplacené karty.

Rodiče mají pocit, že díky předplacené kartě získají přehled o výdajích a dítě neutratí moc. V realitě ale rodič musí i několikrát měsíčně kartu dobíjet, protože i přes úsporu nedovolí, aby ho dítě nakonec kvůli nedostatku kreditu nemohlo kontaktovat. Dětský tarif proto nabízí neomezené volání a dítě tak může rodiči zavolat kdykoli. Tarif nabízí i dostatečný datový balíček, třeba pro sdílení polohy, kde se dítě nachází. Zároveň je možné nastavit maximální možnou útratu, a to zdarma se službou Flexistrop. Tarif tak přináší ideální řešení za dostupnou cenu,“ říká marketingový ředitel Vodafonu Milan Raška.

Tarif pro děti, který Vodafone ode dneška nabízí, obsahuje 3 GB dat, neomezené volání i SMS zprávy a stojí 324 korun měsíčně. „Z našeho výzkumu vyplývá, že porce 3 GB dat je dostačující pro fungování dítěte, a zároveň splňuje přání rodičů, aby objem dat měl limit a dítě s telefonem netrávilo příliš mnoho času,“ dodává Milan Raška. Tarif je pro děti ve věku 6 až 15 let včetně.

Sluchátka za korunu a dotace na telefon až 3 000 korun

K tarifu zájemci dostanou za pouhou jednu korunu bezdrátová sluchátka AirFlex 3, která můžou využít rodiče pro sebe nebo obdarovat děti. Součástí dětského tarifu je i dotace na mobilní telefony až 3 000 korun, to konkrétně u modelu Samsung Galaxy A15 5G, nový 5G telefon tak mohou rodiče koupit dětem jen za 1 477 korun.

Útrata přitom může zůstat pod snadnou kontrolou, a to díky službě Flexistrop, která hlídá měsíční výdaje na telefonním čísle včetně plateb třetím stranám. Nastavit si ji lze v samoobsluze Můj Vodafone. Služba upozorní na dosažení limitu 50, 90 a 100 procent, nastavit si ho lze podle potřeby.

Vodafone vedle toho nabízí neomezené tarify #jetovtobě pro mladé do 26 let včetně, kdy tarify s neomezeným objemem dat, voláním i SMS mladý nebo rodič pořídí za nejvýhodnější ceny na trhu.

Chytré aplikace a Kyberpohádky pro děti i rodiče

Uvádět děti bezpečně a s rozmyslem do digitálního světa pomáhá projekt Digitálního rodičovství, kde jsou zdarma ke čtení a poslechu i Kyberpohádky, třeba Šípková Růženka a chytrý zámek. Dalším pomocníkem je příručka První mobil.

S bezpečným používáním telefonu pomohou rodičům dětí také bezplatné aplikace třetích stran, Vodafone dává i tipy, co využívat. Jde o služby jako Family Link, Samsung Kids nebo Family Sharing/Rodinné sdílení, které umožňují spravovat čas u obrazovky, sdílet polomu nebo zablokovat nežádoucí obsah. V případě potřeby zákazníkům pomohou s nastavením Vodafone experti, stačí se objednat na vybraných prodejnách, služba je zpoplatněna částkou 299 korun za 30 minut. Více najdete na webu Dětského tarifu.

Diskuze ke článku
Jiří Prokop
Jiří Prokop
No to je nářez, ta porce dat :-)
Mirek
Mirek
Naposledy upraveno: 1. 8. 14:22
Rekneme, ze porce dat by mohla stacit, ale co ta cena? Vzdyt v retenci nabizi takovy tarif cca o 50kc mene a bez omezeni vekem!!!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze