Vivo X100 se představí 13. listopadu. Jaká další novinka ho doprovodí?

3
Vivo X100 se představí 13. listopadu. Jaká další novinka ho doprovodí?
Fotografie: Vivo
  • Vlajková loď by měla mít procesor Dimensity 9300
  • Dojít by mělo i na velmi rychlé 120W nabíjení
  • Představí se také chytré hodinky Vivo Watch 3

Vivo připravuje novou vlajkovou řadu s označením X100, což naznačuje například únik zadní strany telefonu skrze sociální síť weibo.com. Další řadu obrázků pak zveřejnil i samotný výrobce. Na první pohled můžeme vidět poměrně mohutné zařízení s dominantně vypadajícím kruhovým modulem s fotoaparáty. V součtu by Vivo mělo představit celkem tři varianty této řady, přičemž na obrázku by mohla být právě ta vrcholná, která kupříkladu má lákat na 200megapixelový teleobjektiv.

Vivo X100

Spekuluje se o nasazení vysoce výkonného procesoru Dimensity 9300 od MediaTeku a 16GB operační paměti typu LPDDR5T. Velkorysý má být i úložný prostor, který u vrcholné varianty poskytne 1 TB. Působivé bude zřejmě také drátové nabíjení, které má dosáhnout výkonu 120 W, což by v praxi mohlo znamenat, že celý telefon dobijete i za méně než 20 minut.

Zatímco prvky výbavy jsou prozatím spíše spekulacemi, Vivo již oficiálně oznámilo, že řadu X100 představí 13. listopadu, tedy v pondělí. V tento den bychom se měli dočkat modelů X100 a X100 Pro, zatímco X100 Pro+ dorazí až později. Spolu s mobilními novinkami Vivo odtajnilo i příchod Vivo Watch 3. Nacházet se v nich má operační systém BlueOS, přičemž zveřejněný obrázek naznačuje, že hodinky nabídnou kruhový tvar.

Diskuze ke článku
Martin Jeřábek
Martin Jeřábek
Se divím že žádné info ze vyšel před dvěma dny Vivo Iqoo12 série.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze