Vivo X100 se představí 13. listopadu. Jaká další novinka ho doprovodí?

3
Vivo X100 se představí 13. listopadu. Jaká další novinka ho doprovodí?
Fotografie: Vivo
  • Vlajková loď by měla mít procesor Dimensity 9300
  • Dojít by mělo i na velmi rychlé 120W nabíjení
  • Představí se také chytré hodinky Vivo Watch 3

Vivo připravuje novou vlajkovou řadu s označením X100, což naznačuje například únik zadní strany telefonu skrze sociální síť weibo.com. Další řadu obrázků pak zveřejnil i samotný výrobce. Na první pohled můžeme vidět poměrně mohutné zařízení s dominantně vypadajícím kruhovým modulem s fotoaparáty. V součtu by Vivo mělo představit celkem tři varianty této řady, přičemž na obrázku by mohla být právě ta vrcholná, která kupříkladu má lákat na 200megapixelový teleobjektiv.

Vivo X100

Spekuluje se o nasazení vysoce výkonného procesoru Dimensity 9300 od MediaTeku a 16GB operační paměti typu LPDDR5T. Velkorysý má být i úložný prostor, který u vrcholné varianty poskytne 1 TB. Působivé bude zřejmě také drátové nabíjení, které má dosáhnout výkonu 120 W, což by v praxi mohlo znamenat, že celý telefon dobijete i za méně než 20 minut.

Zatímco prvky výbavy jsou prozatím spíše spekulacemi, Vivo již oficiálně oznámilo, že řadu X100 představí 13. listopadu, tedy v pondělí. V tento den bychom se měli dočkat modelů X100 a X100 Pro, zatímco X100 Pro+ dorazí až později. Spolu s mobilními novinkami Vivo odtajnilo i příchod Vivo Watch 3. Nacházet se v nich má operační systém BlueOS, přičemž zveřejněný obrázek naznačuje, že hodinky nabídnou kruhový tvar.