Video z dronu ukazuje takřka dokončený Apple Park

1
Video z dronu ukazuje takřka dokončený Apple Park
  • Na YouTube se objevilo video zachycující již takřka hotové nové sídlo Applu
  • Futuristicky vyhlížející komplex Apple Park pojme 12 tisíc zaměstnanců
  • Apple chce mít budovu v provozu již koncem roku

Výstavba hypermoderního sídla Applu se chýlí ke konci. Fotografie dokumentující proces výstavby se objevují poměrně pravidelně, ale na YouTube nyní dorazilo video, které určitě stojí za pozornost. Jedná se o poutavé záběry pořízené z dronu, které nové sídlo s oficiálním názvem Apple Park ukazují v celé jeho kráse.

Futuristicky vyhlížející stavba bude hlavní budovou společnosti a pojme neuvěřitelných 12 tisíc zaměstnanců. Součástí komplexu jsou i budovy vyčleněné pro vývoj a výzkum nových technologií, které stojí okolo hlavní „vesmírné lodě“, jak je Apple Parku již dlouho přezdíváno. Komplex je již z velké většiny hotov a vypadá to, že se podaří naplnit plán, jenž zní: „uvést Apple Park do provozu již koncem letošního roku.“

Za novým videem z dronu stojí youtuber Matthew Roberts, díky němuž si můžeme prohlédnout detailní záběry zachycující téměř dokončenou budovu Steve Jobs Theatre, vícepodlažní garáže, výzkumné budovy, Apple Store i Apple Cafe. Video je navíc natočeno ve kvalitě 4K.

Zdroje: phonearena.com, youtube.com

Diskuze ke článku
Řezňýk
Tak Apple si postaví něco takového, aby tam pak nejlepší inženýři světa vybarvovali smajlíky různými barvami, aby to bylo dostatečně politicky korektní.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze