V iOS 7.1 už nevytvoříte složku ve složce

5

iOS 7 přinesl spoustu zásadních úprav a s tím přišla také spousta chyb. Mnoho z nich opravuje právě vydaná aktualizace na iOS 7.1. Některé chyby ale byly užitečné a uživatelé si na jejich využívání zvykli. Například možnost vytvářet složky ve složkách. S tím je ale nyní konec.

Aktualizace systému iOS na verzi 7 přinesla asi největší změnu dosud. I kvůli své rozsáhlosti ovšem obsahovala spoustu chyb. Před dvěma dny vyšla aktualizace 7.1, která řadu z nich opravuje. O tom si můžete přečíst více v našem článku. Také jsme vás upozornili, že je systém na starších zařízeních o poznání rychlejší. Jednou z novinek je i odstranění chyby, která byla poměrně užitečná. iOS 7 změnil systém složek – po rozkliknutí se složka s ikonami zvětší, zobrazuje pouhých 9 ikon na stránce, ale na rozdíl od starších verzí systému už není omezen jejich počet. A zmiňovaná chyba umožňovala tvořit složky ve složkách.

iOS 7 složky
Chyba, která umožňovala tvořit složky uvnitř složek

Jednalo se sice o chybu, ale spousta uživatelů s touto možností byla spokojená. Díky tomu mohli mít plochu čistou a zároveň nemuseli listovat v několikastránkových složkách. Pokud jste této možnosti na iOS 7 využívali, tak nyní budete zklamaní, protože to už možné není. Apple již nyní obdržel spoustu stížností od uživatelů, ale je velmi nepravděpodobné, že by možnost vytvářet složky ve složkách zařadil do některé z plánovaných aktualizací.

Zdroje: tuaw.com

Diskuze ke článku
Velda
Že chyba :-D
Jakub
Většina věcí, která u Apple za něco stojí, tak původně nebyla myšlena ;)
deJílek
Byl to bug a proto musel být odstraněn. Uživatelé iOS si přece nepřejí mít složku ve složce.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze