iOS7 už na 60% zařízení, Apple už také vydal update iOS 7.0.2

59

Apple se činí, po pár dnech od vypuštění oficiální verze iOS 7 pro veřejnost přispěchal s aktualizací iOS 7.0.2, která má za úkol především vylepšit zabezpečení systému. Uptade se týká nejenom nově představených iPhonů, ale všech zařízení, na kterých lze novou verzi OS nainstalovat. iOS 7 se během pár dní objevilo na 60% všech zařízení, což je neuvěřitelný úspěch.

Aktualizace 7.0.2 se netýká pouze iPhonu 5s a 5c. Tentokrát se dočkala všechna zařízení, se kterými je nový operační systém kompatibilní (iPady, iPody a starší iPhony). Změn se neodehrálo mnoho, opravena ale byla závažná bezpečností chyba, díky které šlo obejít přístupové heslo skrze notifikační centrum a následně se dostat do zpráv, emailů nebo například k pořízeným fotografiím.

TIP: Recenze Apple iOS 7 – Změna k lepšímu nebo horšímu?

Další vylepšení se týká možnosti přidání řecké klávesnice pro zadání bezpečnostního hesla. Velikost aktualizace je zhruba 21 MB a můžete jí jednoduše stáhnout přímo ze zařízení bez nutnosti synchronizace s iTunes.

Graf, který hezky ukazuje jakým tempem uživatelé aktualizaci do svých přístrojů stahovali. Velikost aktualizace se liší podle typu zařízení.

Zajímavé je, že iOS 7 je momentálně zhruba na 60 % všech zařízení, jedná se tak o nejrychleji se šířící aktualizaci operačního systému vůbec a dokazuje to už dlouho známý fakt, že adopce každé nové verze je mezi uživateli iOS opravdu unikátně rychlá. Zajímavé to je proto, že dost uživatelů se na novou aktualizaci systému zprvu netvářilo příliš vstřícně. Instalovali jste již aktualizaci na operační systém iOS 7? Potýkáte se případně s nějakou další chybou, která ještě nebyla opravena? Podělte se o vaše zkušenosti v naší diskuzi.

Zdroje: phonearena.com, pocketnow.com

Diskuze ke článku
Chr1s
Nebim co tu vsichni resite? Na mem iP5 naprosta spokojenost, zadne zasekavani atp., jinak mazani prejetim po radku stale funguje, ale zprava doleva :-) rozhodne bych nemenil zpet na iOS 6
Radek Darker
Takze strucne,v iPhonu mi chybi mazani prejetim po radku se jmenem,mailem a sms atd.A v iPadu zmizel fotoramecek.Jinak celkove system na prd:(.iPad se seka a iPhone obcas taky.Vetsi zmetek Apple nikdy nevydal.Oznamovaci centrum jeden zmatek a funkce pocasi v nem,je zavysla na polohovkach://..Posun k lepsimu je pouze v ovladacim centru..Jinak mi to cele prijde trosku na zpusom windows.Podobne graficke pojeti(nekde).No nevim nevim://..
žbrenda wolš
Škoda, že sa nedá downgradovať. Zrejme by som to spravil a trocha by som tie štatistiky nabúral a myslím, že nie len ja. Podľa môjho názoru zákazníka nie iovce jablka, myslím že človek o nič nepríde, ak zostane u ios 6, respektíve získa málo, ak prejde na 7. Vôbec nemám pocit, že by baterka vydržala o tretinu viac, ako sa písalo počas bety. Možno tak v pohotovostnom režime, ale kto mobil nechá iba tak ležať 5 dní na stole, že? Čo najviac využijem je zap vyp wifi a jas. To je všetko. Už sa nedajú mazať hudobné albumy, iba jedna mp3 v čase vo vstavanom hudobnom prehrávači priamo v mobile.
Pio
Nevite tu nekdo co stim kdyz mi vypadava wiffina , nekdy nejde ani zapnout je zesedla a bluetoth to same ???

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze