Na první chytré hodinky Oppo láká už i samotný výrobce

3× aktualizováno
Na první chytré hodinky Oppo láká už i samotný výrobce
  • Hodinky by mohly podporovat funkci volání
  • Více bychom se mohli dozvědět během března

Aktualizováno 3. 3. 2020

Oppo na weibo.com odhalilo několik poutačů na chystané chytré hodinky. Vidíme tak velmi přibližný vzhled, který bude založen na zaobleném displeji s 1,91palcovou úhlopříčkou a jemností 321 PPI.

Oppo Watch

Aktualizováno 26. 2. 2020

První reálná fotografie chytrých hodinek Oppo, která se objevila na weibo.cn, napovídá, že hodinky budou využívat operační systém Wear OS od Googlu. Více bychom se měli dozvědět již 6. března, kdy má být novinka oficiálně představena.

Oppo chytré hodinky

Aktualizováno 18. 2. 2020

Dnešní únik se zaměřuje na další funkcionalitu hodinek, kterou je zakřivené 2.5D sklo. Společně s předchozím obrázkem si tak můžeme udělat jasnější představu o designu. Hodinky měly být představeny v rámci MWC, ale po jeho zrušení se tak nejspíše stane na seaprátní akci v průběhu března.


Původní informace z 30. 1. 2020

Viceprezident společnosti Oppo dnes na sociální síti weibo.com nečekaně odhalil obrázek připravovaných chytrých hodinek, které na první pohled připomínají Apple Watch.

Oppo chytré hodinky

Na rozdíl od Apple Watch však mají dvě podélná tlačítka na pravém boku, mezi nimiž by se mohl nacházet mikrofon, což by značilo, že se dá s hodinkami také volat. Více bychom se mohli dozvědět v průběhu veletrhu MWC v Barceloně v druhé polovině příštího měsíce.

Diskuze ke článku
Offečka Jablečna
Donald Trump by měl na žádost Tima Cooka nařídit bombardování továren, kde se vyrábějí tyto laciné napodobeniny Apple Watch.
Mio
Jo, totální gamechanger :D Budou umět Google Pay a vydrží alespoň měsíc?
Lukáš
Uvidíme co z toho vyleze. Systém od Googlu zní zajímavě.
pikatchu
bude to umet CZ ? Cekal bych ze ano diky Wear, ale nic neni jiste... staci videt jak xiaomi sere na podoporu multilanguage, anglictina a nazdar, smutny...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze