Motorola One Vision Plus bude spoléhat na osmijádrový Snapdragon 665

aktualizováno
Motorola One Vision Plus bude spoléhat na osmijádrový Snapdragon 665
Fotografie: Martin Fajmon, mobilenet.cz
  • Telefon se objevil v databázi Android Enterprise
  • V 6,3palcovém displeji se objeví výřez namísto průstřelu

Aktualizováno 29. 5. 2020

Chystaná Motorola One Plus se objevila v testu Geekbench 5.1 (na který odkázal mysmartprice.com), díky čemuž nyní s jistotou víme, že se srdcem telefonu stane osmijádrový Snapdragon 665. Ve výbavě dále nebude chybět 4GB operační paměť, 64GB úložiště, podpora NFC nebo 6,3" IPS LCD displej.

Motorola One Vision Plus

Původní informace z 12. 5. 2020

Od uvedení původní Motoroly One Vision uplynul již rok, je tak nejvyšší čas na nástupce. Jeho blízký příchod odhalila databáze Android Enterprise, o čemž informoval mysmartprice.com. Oproti původnímu modelu však příliš novinek zřejmě čekat nemůžeme. Na obrázku níže můžeme vidět i ikonku, avšak na ní se zřejmě nachází Motorola Moto G8. Na druhou stranu One Vision Plus má mít v 6,3palcovém Full HD+ displeji výřez namísto průstřelu u současného telefonu.

Motorola One Vision Plus

Beze změny zůstane také 4GB RAM, 64GB interní paměť, NFC nebo čtečka otisků prstů na zadní straně. Velmi překvapivě vypadá informace o tom, že má být nasazen starý Android 9.0 Pie. Předpokládáme, že při představení bude One Vision Plus nabízet Android 10, neboť nejnovější verzi má již i současná Motorola One Vison. K představení by mělo dojít v horizontu několika málo týdnů.

Diskuze ke článku
Laďa
Mám původní Motorolu one vision a má interní paměť 128 GB. Pochybuji, že by novější model měl pouze 64 GB
Carda
To je ta hnusná ultranudloidní hrůza? No to potěš koště bude tu další tak že narozdíl od Sony tu bude ještě tohleto. :D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze