Trpíte nespavostí? Nechte se ukolébat k spánku sluchátky Amazfit ZenBuds

Trpíte nespavostí? Nechte se ukolébat k spánku sluchátky Amazfit ZenBuds
Fotografie: amazfit.com
  • Amazfit ZenBuds pomohou se soustředěním i odpočinkem
  • Nechybí monitoring kvality spánku a srdečního tepu

Nová Amazfit ZenBuds, která můžete podpořit na crowdfundingové platformě Indiegogo, nejsou tak úplně běžná sluchátka. Výrobce se totiž tentokrát nezaměřil na co nejkvalitnější zvuk nebo kvalitu přenosu, ale na schopnost vám pomoci rychleji usnout a lépe se soustředit.

Sluchátka poprvé představená na letošním veletrhu CES stihla získat ocenění Red Dot Design Award 2020. Zájemcům nabídnou za 69 amerických dolarů v případě příspěvku „Early Bird“ (zhruba 1 600 korun včetně dopravy) bohatou knihovnu relaxačních zvuků, jejichž ukázku si můžete pustit níže.

Dále se chlubí až 12hodinovou výdrží a spolu s pouzdrem pak celkem zajistí úctyhodných 56 hodin přehrávání. Amazfit ZenBuds rovněž dokáží monitorovat kvalitu spánku včetně spacích poloh nebo srdečního tepu. Sluchátka také dokáží automaticky zastavit přehrávání, jakmile poznají, že již spíte. Ráno vás pro změnu dokáží citlivě probudit příjemnou melodií, aniž by vzbudila kohokoliv dalšího.

Amazfit ZenBuds můžete však klidně nosit i přes den. Blokují totiž okolní ruch a dohromady s knihovnou nejrůznějších zvuků vám mohou pomoci se lépe soustředit. Dokonce jim nechybí ani zabudované dechové cvičení nebo časovač techniky Pomodoro.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze