Testujeme: nové Sony Ericssony Jalou, Naite a Satio

4

V redakci pro vás právě testujeme žhavé novinky od Sony Ericssonu. Jedná se o model Jalou, Naite a špičkový multimediální stroj Satio. Zeptejte se nás na vše, co vás zajímá!

V diskuzi pod článkem (nebo přímo na naše emaily v sekci kontakty) můžete pokládat dotazy ohledně právě testovaných telefonů. Zajímá vás, jak se chová ta či která funkce? Chcete se dozvědět, zda si telefon poradí s určitým typem souborů, zda obsahuje určitou aplikaci nebo jakou má výdrž baterie při určité činnosti? Stačí se zeptat, rádi odpověď zařadíme do recenzí. Ještě lépe vám tak budeme moci poradit s výběrem vašeho nového telefonu.

Nepřehlédněte ani dřívější recenze testovaných telefonů.

Uvedené telefony máme v redakci a právě je pro vás testujeme. Pokud vás cokoliv zajímá, zeptejte se.

Sony Ericsson Satio

Naprosto čerstvá novinka od švédsko-japonského Sony Ericssonu s originálním jménem Satio. Novinka poběží na Symbianu S60 a přináší velký dotykový displej, 12 Mpx fotoaparát, Wi-Fi, GPS a mnoho dalších funkcí.

TIP: přečtěte si také preview: Sony Ericsson Satio: král s 12,1 Mpx fotoaparátem

Sony Ericsson Jalou

Sony Ericsson v sprnu představil nástupce hranatého véčka Z555i, model Jalou. Opět přichází s netradičním designem, na kterém bychom oblou linku hledali jen těžko. Telefon se chlubí svými rozměry či 3,2 megapixelovým fotoaparátem.

TIP: přečtěte si také preview: Sony Ericsson Jalou pro dámy: kratší než rtěnka

Sony Ericsson Naite

Sony Ericsson představil nový telefon z ekologické a k přírodě šetrné řady telefonů GreenHeart. Novinka je vyrobena z 50% z recyklovaných plastů a nabídne 2 Mpx fotoaparát, paměťové karty microSD, FM rádio s RDS nebo 3G včetně HSDPA, ..

TIP: přečtěte si také preview: Sony Ericsson Naite: zelená novinka GreenHeart

Diskuze ke článku
Miloš Bíba
Mě by hlavně zajímalo jestli poznám předchozí zmeškanou událost anebo se prostě jako u současných modelů vypne displej a není vidět nic, dokud se nerosvítí. Snad by od tohoto chování už SE mohl upustit...
obluda zelená
Dobrý den,
mě by zajímala podrobněji výdrž Satia, jak je na tom.
Kiki
Dobry den , este davnejsie ste mali ze testujete Nokiu 6600i Slide a zatial nic , bude niekedy ta recenzia ? Dakujem

S pozdraovom Kiki
peter
ziaden test tu nevidim len minimalny opis telefonov..

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze