Sony Ericsson Satio se začíná prodávat, cena je vysoká

2

Sony Ericsson se poslední dobou na poli komunikátorů činí a i když nepatří mezi špičku, jeho modely stojí za pozornost. Do obchodů se navíc dostává dlouho očekávaný model Satio, který i přes všechny klady má rozhodně jeden zápor. Výjde vás draho. Opravdu draho.

Pokud patříte mezi šťastlivce, kteří poslední měsíce snili o koupi této novinky a nepatříte zrovna mezi šetřící typy, právě teď je čas zatřást prasátkem. Sony Ericsson Satio, dříve známý také jako Idou, rozhodně má co nabídnout. Potěší 3,5 palcový dotykový displej, fotoaparát s rozlišením 12 MPx s dvěma druhy blesků, sbírka snad všech komunikačních i datových funkcí, na které může smrtelník pomyslet a to vše běžící na operačním systému Symbian S60 páté generace.

Hardwarově se Satio taktéž nemá za co stydět a nabízí procesor 600 Mhz Cortex s grafickým čipem PowerVR SGX, což bylo využito i v Apple iPhone 3GS, Nokii N900 a třeba Samsungu i8910 Omnia HD.

A na kolik vás tato krása výjde? Vězte, že se jedná o cenu 650 euro, což lze volně přeložit jako necelých 17 000,- Kč. Cena je vysoká, kvality modelu jsou ale nesporné. Je tedy jen na vás, co si vyberete. Pro ulehčení rozhodnutí si můžete přečíst naše preview. V České republice by Sony Ericsson Satio měl být plně dostupný již koncem října.

zdroj: www.gsmarena.com

Diskuze ke článku
Martin Vagner
Ta cena nebude tak vysoká, znám koncové ceny a u nás se Satio začne prodávat jen těsně nad hranicí 14 tisíc korun.
laos
telefon se nebude prodávat v říjnu co já vím. Od koho jste to splašili?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze