Testujeme Nokii E66, 6650 T-Mobile, LG KF700 a další

3

V redakci právě testujeme sedm mobilních telefonů - LG KF310, LG KF700, Nokii E66, Nokii 6210 Navigator, Nokii 6650, Nokii 6555 a Sony Ericsson G900. Zeptejte se nás na to, co byste si chtěli v našich recenzích rozhodně přečíst.

V diskuzi pod článkem (nebo přímo na naše emaily v sekci kontakty) můžete pokládat dotazy ohledně právě testovaných telefonů. Zajímá vás, jak se chová ta či která funkce? Chcete se dozvědět, zda si telefon poradí s určitým typem souborů, zda obsahuje určitou aplikaci nebo jakou má výdrž baterie při určité činnosti? Stačí se zeptat, rádi odpověď zařadíme do recenzí. Ještě lépe vám tak budeme moci poradit s výběrem vašeho nového telefonu.

Nepřehlédněte ani dřívější recenze testovaných telefonů.

Uvedené telefony máme v redakci a právě je pro vás testujeme. Pokud vás cokoliv zajímá, zeptejte se.


LG KF310 Vodafone

LG KF310 je vysouvací telefon s 2 Mpx fotoaparátem, Bluetooth a podporou microSD karet.

Nokia E66

Nokia E66 je telefon manažerské řady Eseries. Nabízí operační systém Symbian 9.2 Series 60 3rd Edition, 3,2 Mpx fotoaparát, GPS, Wi-Fi, 2,4 palcový QVGA displej a podporu rychlých dat.

TIP: Přečtěte si také naše preview a první dojmy Nokie E66

Nokia 6210 Navigator

Do redakce dorazila také finální verze Nokie 6210 Navigator. Jedna se o nástupce přes rok starého modelu 6110 Navigator. Největším lákadlem se tak opět stane plnohodnotná GPS navigace. Ve výbavě dále nalezneme hudební přehrávač, FM rádio s RDS, 3,2 Mpx fotoaparát s autofocusem, HSDPA nebo akcelerometr pro automatické překlápění displeje.

TIP: Přečtěte si také naše preview a první dojmy Nokie 6210 Navigator

Nokia 6650

Stylový model 6650 představila Nokia na veletrhu CeBIT. Jedná se o véčko, které je šito na míru pro operátora T-Mobile. Ve výbavě zaujme 2 Mpx fotoaparát, GPS navigace, Bluetooth, kvarteto datových služeb a operační systém Symbian S60.

TIP: Přečtěte si také preview Nokie 6650

Nokia 6555

Nokia 6555 je zcela obyčejné véčko, které nepřekvapí vzhledem, ale potěší výbavou. Příjemná je dvojice kvalitních displejů, podpora UMTS a EDGE nebo slot pro paměťové karty. Pochválit lze také kvalitní klávesnici. Nevýhodou jsou naopak poměrně lesklé kryty, nahrávání videa ve špatném rozlišení nebo nepřítomnost FM rádia.

TIP: Přečtěte si také naše preview Nokie 6555

Sony Ericsson G900

Sony Ericsson G900 je velmi zajímavý smartphone s operačním systémem Symbian UIQ, který nabízí vedle dotykového displeje také ovládací blok a numerickou klávesnici. Ve výbavě najdeme 5 Mpx fotoaparát, podporu 3G nebo také Wi-Fi.

TIP: Přečtěte si také naše preview a první dojmy Sony Ericssonu G900

LG KF700

LG KF700 je první mobilní telefon na světě se třemi samostatnými způsoby ovládání. Těmi jsou: třípalcový dotykový displej, alfanumerická klávesnice a navigační kolečko. Intuitivní práce s novinkou LG KF700 spočívá v tom, že každý z těchto prvků je optimální pro jiné úkony. Ve výbavě nechybí hudební přehrávač, 3,2 Mpx fotoaparát či HSDPA.

TIP: Přečtěte si také naše preview LG KF700

Diskuze ke článku
Kitovec
Dosahuje fotoaparát modelu G900 stejných kvalit jako SE C902? :) Jak je vylepšený systém oproti modelu P1i?

Díky! :)
Luboš Srb
Luboš Srb
Dobrý den, fotoaparát Sony Ericssonu G900 bohužel nedosahuje kvalit fotomobilu C902. Především v oblasti podání barev model G900 na Cyber-shot C902 ztrácí. OS je použit ten samý jako u P1i, tedy Symbian 9.1 UIQ 3.0, změny jsou převážně grafické. V podstatě jsme zaznamenali pouze čtyři velké změny. Tou první je nový pohotovostní režim, druhou multimediální menu, které se u telefonu s UIQ objevuje poprvé, za třetí jsme se dočkali nového prostředí fotoaparátu a poslední změnou je nový správce úkolů (task manager).
Pavel
Dnes jsem četl recenzi na nokiamanii , telefon chci koupit, trochu mě zarazila autorova nespokojenost s ne příliš kvalitním přijmem signalu gsm (gps je prý super). Můžete napsat svoje poznatky ??

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze