Testujeme: Motorola Backflip a Samsung Wave 723

3

Do redakce nám na testování dorazily dva zajímavé telefony. Motorola BackFlip zaujme především svou unikátní konstrukcí, zatímco Samsung Wave 723 hlavně svým operačním systémem Bada OS. Neváhejte se nás zeptat na to, co vás zajímá.

V diskuzi pod článkem můžete pokládat dotazy ohledně právě testovaných telefonů. Zajímá vás, jak se chová ta či která funkce? Chcete se dozvědět, zda si telefon poradí s určitým typem souborů, zda obsahuje určitou aplikaci nebo jakou má výdrž baterie při určité činnosti? Stačí se zeptat, rádi odpověď zařadíme do recenzí. Ještě lépe vám tak budeme moci poradit s výběrem vašeho nového telefonu.

Nepřehlédněte ani dřívější recenze testovaných telefonů.

Uvedené telefony máme v redakci a právě je pro vás testujeme. Pokud vás cokoliv zajímá, zeptejte se.

Motorola BackFlip

Motorla BlackFlip je velice kuriózní model amerického výrobce Motorola. Zaujme především svou unikátní konstrukcí s qwerty klávesnicí. Další výbava již spadá do střední až nižší-střední třídy a je to například 3,2" dotykový displej s rozlišením HVGA, 5Mpx fotoaparát, operační systém Android či procesor s taktem 528 MHz a 256 MB paměti RAM.

Motorola BackFlip - konstrukce je skutečně unikátní

Samsung Wave 723

Samsung Wave 723 je líbivý telefon jehož hlavními lákadly bude luxusní vzhled s netradičním krytem, 5MPx fotoaparát, Bluetooth 3.0 a operační systém Bada. Displej disponuje rozlišením 240x400 pixelů na úhlopříčce 3,2" a vzhledem k výbavě rozhodně potěší cena pohybující se kolem 5 500 Kč.

Samsung Wave 723 - oficiální fotografie
Diskuze ke článku
Tomas
Dobry den

Neplanujete aj video recenziu na tem samsung wave 723.
Vyzera vcelku uspokojivo a cena je tiez velmi dobra
Vojta Dalekorej
Dobrý den,

videopohled na Samsung Wave 723 samozřejmě chystáme. Jen jsme ho zatím nestihli dokončit. Dočkáte se ho určitě v samostatné recenzi, která vyjde zanedlouho.
Martin Pultzner
Video se Samsungem Wave 723 jsme do článku právě vložili.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze