Čtyřikrát Samsung s květinkami: nová kolekce La Fleur

3

Samsung se po krátké pauze opět vytasil se speciální kolekcí svých telefonů, která bude určena spíše zástupkyním něžného pohlaví. Jedná se celkem o čtyři kousky, které výrobce představuje ve speciální kolekci spolu s parfumérií La'Fleur.

Logo Francouzské společnosti La'Fleur

Mobilní divize jihokorejského Samsung Electronics představila novou kolekci mobilních telefonů Samsung La'Fleur 2011. Ta zahrnuje celkem čtyři modely. Jedná se jednak o dva telefony Samsung Wave 525 a Wave 723, postavené na OS Bada, které nabídnou všechny obvyklé funkce střední třídy. Druhá dvojka, véčko E2530 a telefon klasické konstrukce S3530, disponují spíše základní výbavou.

Čtěte: Samsung S5230 Star Hello Kitty: růžovější už být nemůže

Výrobce se s těmito "novinkami" zaměří především na trošku náročnější uživatelky z řad všech slečen a žen, které oceňují telefon nejen jako prostředek pro telefonování a posílání SMS-ek, nebo módní doplněk, ale také jako moderní multimediální zařízení se spoustou užitečných funkcí. Vzhled nové kolekce má jeden společný jmenovatel v podobě výrazného květinového vzoru od francouzského módního domu a parfumerie La'Fleur. Nyní už se pojďme krátce podívat, co nám vlastně můžou příslušníci nové speciální kolekce nabídnout.

Samsung Wave 723 s 525 La'Fleur

Modely 525 a Wave Wave 723 jsou dva dotykové smartphony běžící na platformě Bada OS. Za velmi příznivou cenu tato zařízení nabízejí vysokou funkčnost, včetně bohatých možností sdílení informací na internetu a personalizace. Kromě toho také disponují GPS modulem, Wi-Fi, 3G apod. Oba telefon pro vás právě v redakci testujeme a již brzy se můžete těšit na recenze.

Oficiální fotografie dvojice chytráků pro ženy
Čtěte: Samsung Wave 723: kov a kůže

Samsung Wave 723 La'Fleur (model GT-S7320E) se začne prodávat nezvykle na Ukrajině za cenu 2 588 UAH (ukrajinských hřiven), tedy zhruba 5 800 Kč. Za Samsung Wave 525 (model GT-S5250) zaplatíte v přepočtu z amerických dolarů něco málo přes 4 500 Kč .

Samsung E2530 a C3530 La'Fleur

Model E2530 je véčko s elegantním designem. V předním panelu má ukrytý LCD displej, který v pohotovostním režimu vizuálně splývá s tělem a rozsvítí se pouze v případě aktivity. Případný majitel E2530 může snadno a aktivně komunikovat v sociálních sítích jako je Facebook a Twitter. Nechybí Bluetooth. Orientační cena Samsungu E2530 je asi 2 500 Kč.

Dva jednoduší telefony ve speciální kolekci

Dalším modelem je C3530. Jedná se o klasický telefon, který harmonicky spojuje dokonalý design a solidní výbavu. C3530 umožňuje rychlý přístup k často používaným aplikacím. S tímto telefonem můžete snadno pracovat se sociálními sítěmi, stejně jako poslouchat hudbu ve svých oblíbených sluchátkách přes standardní 3,5 mm audio jack. Odhadovaná cena Samsungu C3530 je asi 3100 Kč .

Uvažujete o koupi telefonu Samsung? Pak zkuste oficiální e-shop Samsung mobile ČR

Zdroje: mobile-review.com

Diskuze ke článku
haha
ještě mobil nebo už kýč ?
Petr Vejtasa
Petr Vejtasa
Dobrý den. To zcela záleží na úhlu pohledu :D Ženám se podle mě určitě zalíbí.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze