Tenké a vybavené HTC One S naživo na videu z MWC 2012

Tenké, špičkově vybavené, perfektně vybavené a v ruce velmi příjemné. Takové je nové HTC One S, které na nás udělalo opravdu dobrý dojem. Podívejte se na živé fotografie a podrobný komentovaný videopohled.

HTC One S designově navazuje na větší model One X, ale vzhledem k 4,3 palcovému displeji je kompaktnější a vyváženější. Velmi se nám líbila extrémně tenká hliníková konstrukce se speciální povrchovou úpravou, která je velmi příjemná na dotek a také dobře vypadá.

I přes tenkou konstrukci se HTC povedlo do telefonu zakomponovat baterii s dostatečnou kapacitou a výkonný hardware, díky kterému běží Android 4.0 s nástavbou HTC Sense 4.0 velmi svižně a bez jakýchkoliv problémů. Potěšující je také podle parametrů stejně kvalitní fotoaparát, jako u HTC One X. Vzhledem k tenčímu tělu však optika výrazněji vystupuje nad okolní povrch.

Preview: HTC One S: nové technologie v tenkém těle

Kompletní první dojmy přinášíme na videopohledu níže. Model One S na nás udělal velmi dobrý dojem a pokud HTC dobře zvolí cenovou politiku, mohla by mít tato novinka slušný úspěch. To každopádně budeme moci posoudit v dubnu, kdy se u nás One S začne prodávat. Jaký názor máte na tuto novinku vy? Zařadila se mezi vaše kandidáty na nový telefon?

HTC One S – první pohled z MWC

Diskuze ke článku
Saigon
Na HTC One S čekám skoro půl roku. Musím ho míííít. :-D
martin moravec
2:08 chyba ( vyšší třída )

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze