Podívejte se, jak fotí nové HTC One S a One X (aktualizováno)

10

HTC u svých nových telefonů slibuje výrazné zlepšení kvality fotek z integrovaného fotoaparátu. V této disciplíně vždy bylo HTC slabé a nyní si bude snažit napravit reputaci. Podaří se mu to? (Aktualizováno - přidali jsme nové fotky)

Aktualizováno - přidali jsme další fotografie

Obě nová HTC mají fotoaparát s nadprůměrně světelným objektivem se světelností f2.0 a rozlišení 8 megapixelů. Telefony jsou navíc velmi rychlé co se týče pořizování snímků a k dispozici jsou i praktické režimy v podobě burst modu a podobně. Více informací o fotoaparátech v novinkách se dozvíte v preview HTC One S a HTC One X. V Barceloně jsme s novinkami vyfotili několik snímků. Jedná se o předprodukční vzorky a světelné podmínky v hale nebyl nejlepší. I tak však mohou snímky napovědět, co od nových zařízení můžeme čekat. Pokud pomineme větší kompresi, nejsou snímky vůbec špatné a i před nepříznivé podmínky je na fotkách přítomno relativně mnoho detailů. Oproti dřívějším HTC lze pozorovat výrazný skok kupředu a snad se i telefony této tchajwanské společnosti tímto zařadí mezi schopné fotomobily.

TIP: přečtěte si naše první dojmy z HTC One X včetně videopohledu z Barcelony

HTC One S a HTC One X - oficiální fotografie

Fotografie z HTC One S

Fotografie z HTC One X

TIP: podívejte se na naše první dojmy a videopohled na HTC One S

Diskuze ke článku
Vlastimil
Ou tak to je skok ku předu. To HTC One X chci :)
Honza
Tak teda nevím, ale většina fotek je zase do růžova....
Takže buď je to opět foťákem, nebo tam mají růžové osvětlení....
Palacka
Podle mě je tam spíš nějaké osvětlení do růžova, tohle by byl děs. Jinak ostrost na to že je foceno bez blesku tak je parádní.
dede
Skor krok vzad, ružové nádychy, cele rozostrene !

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze