Chystané HTC One S na dalších živých fotografiích

Barcelonský kongres je doslova za dveřmi a dle očekávání začíná unikat čím dál více informací o chystaných telefonech. Aktuálně se na internetu objevily živé snímky HTC One S, dříve známého pod jménem Ville.

Novinka nesoucí název One S se téměř jistě představí v následujících dnech. Půjde o zástupce vyšší třídy, nicméně na úplnou špici nedosáhne. Ve své výbavě ponese dvoujádrový procesor s taktem 1,5 GHz, 1 GB paměti RAM, 4,3 palcový displej nebo nejnovější Android Ice Cream Sandwich. Tyto informace jsme vám přinesli v dřívějším článku.

Čtěte: Začíná MWC Barcelona 2012: sledujte úvodní video

Nově jsou však k dispozici poměrně kvalitní fotografie modelu One S. Asi nejvíce zaujme design boků, který evokuje prohnutí telefonu. S tím souvisí i tloušťka pouhých 8,9 milimetru. Vidět můžeme také, že HTC nepoužije unibody tělo, jako například u modelu Sensation, ale snímat se bude pouze horní díl kolem fotoaparátu.

HTC One S a HTC Sensation

HTC One S bude spolu s dalšími modely představeno zřejmě už zítra večer na tiskové konferenci v Barceloně. Sledujte proto mobilenet.cz, přineseme podrobná preview a také první dojmy přímo z místa dění.

Zdroje: itproportal.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze